Söderfjälls byväg 41

Söderfjälls byväg 41

Slutpris

1 970 000 kr


Söderfjäll— Väddö— Norrtälje

Söderfjälls byväg 41


Slutpris
1 970 000 kr

Söderfjäll— Väddö— Norrtälje

Sommartorp i bullerbymiljö!

Välkommen till denna fantastiska sommardröm om ca 63 kvm på en avskild trädgårdstomt om 2 920 kvm med stora plana gräsytor för lek och spel eller kanske odling i lantlig bullerbymiljö.

Det gamla torpet har fått behålla den där rätta sommarkänslan med vedspis, bakugn och gamla fina detaljer. Innanför dörren möts man av en liten hall med furugolv och panel, härifrån når man kök, toaletten och de två rummen på övre plan. Köket har furugolv, fungerande vedspis, bänkspis, kyl/frys och diskho samt matplats för sex till åtta personer. Här finns även två sovrum med furugolv och ljusa tapeter samt ett toalettutrymme med separett toalett och handfat. På övre plan finner man allrum och ytterligare ett sovrum.

Den stora fina tomten ligger helt ogenerat utan grannar och har stora, plana gräsytor för lek och spel eller kanske en egen odling. Här finns även en gammal jordkällare, en uthuslänga om ca 50 kvm och ett utedass.

Huset ligger i härlig Bullerbymiljö bland gårdar och äldre hus med både fritids och permanentboende. Från huset når man enkelt Väddöviken, med sandstrand ca 1 km bort, där finns även SLbuss mot Norrtälje, Stockholm och Grisslehamn. Om man följer vägen vidare ca 2,7 km kommer man till havet vid Fjällboholmar där det finns en vacker långgrund havsstrand.

Välkommen på visning!


Boarea
63 kvm
Driftkostnad
12 602 kr/år
Tomtarea
2 920 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-06-04

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Söderfjälls byväg såldes av oss 2021-06-04. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Söderfjälls byväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.