Tolvmansgårdsvägen 20

Tolvmansgårdsvägen 20

Slutpris

6 200 000 kr


Ortala— Väddö— Norrtälje

Tolvmansgårdsvägen 20


Slutpris
6 200 000 kr

Ortala— Väddö— Norrtälje

Sommardröm på vacker sjötomt med brygga o strand.

Välkommen till denna fantastiska sommardröm om 110 kvm med två gästhus om 45 och 10 kvm på en stor härlig sjötomt om totalt 4 237 kvm med fina plana gräsytor och uppvuxen trädgård.

Huvudbyggnaden består av en äldre del med vackra gamla detaljer bevarade såsom kakelugn och breda golvtiljor i kök och matsal samt en nyare del med två sovrum, vardagsrum och badrum med vattentoalett. Huset har renoverats 2015 och har ljusa fina ytskikt och ett stort altandäck som omsluter huset i söder, öster och väster som nås från flera rum. Här finns även ett loft som används som gästrum sommartid samt källarutrymme med bastu, tvättstuga, toalett och förvaring.

Det stora gästhuset om ca 45 kvm ligger på en egen fastighet (ORTALA 3:116) som ingår i köpet. Här finns det vardagsrum och kök i entreplan samt sovrum och badrum med vattentoalett på övre plan. Här finns också en stor altan i öster och söder delvis under tak för sol och lata dagar med vacker sjöutsikt över Ortalaviken. Det lilla gästhuset om ca 10 kvm ligger på vägen ner mot bryggan, och här hör du verkligen vågorna klucka mot stranden bara några meter bort. Här finns två sovplatser med vacker utsikt och en liten altan mot vattnet. På tomten finns även ett förråd/uthus om ca 30 kvm med plats för allt du behöver ha under tak.

Den stora härliga tomten har plana fina gräsytor för lek och spel, stora uppvuxna fruktträd, vackra planteringar med rosor, pioner och perenna växter. Här finns stora altandäck och stensatt uteplats med vacker sjöutsikt med sol från tidig morgon till sen kväll. Fin anslutning till strandlinjen med en rejäl brygga för bad och båtar samt en fin sandstrand i skyddat läge. Med båt når man enkelt många av områdets attraktioner som tex Bondens Glasskalas, Bondens Burgare, Mälbybadet, Väddö Bryggeri och gästhamn samt Grisslehamns Gästhamn en liten bit längre bort.

Närmsta tätort är Älmsta som ligger ca 5 km bort, i Älmsta finns både ICA-supermarket, Buss mot Norrtälje/Stockholm, apotek, frisör, restauranger och vårdcentra. Här finns även finns både låg, mellan och högstadieskola. Älmsta har ca 1400 invånare året runt, men lever upp på sommaren då många sommargäster besöker samhället för att handla, äta något gott eller kanske delta i någon av alla aktiviteter som arrangeras här under sommaren. Ca 500m till SL buss 643 mot Älmsta/Hallstavik.

Vi erbjuder enskilda visningar, kontakta mäklaren för att boka tid.


Boarea/biarea
110/22 kvm
Driftkostnad
38 406 kr/år
Tomtarea
4 237 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-04-02

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Tolvmansgårdsvägen såldes av oss 2020-04-02. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Tolvmansgårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.