Utanå Gångborg 16 / Utanå / Väddö / Norrtälje

Torp från 1800-talet bara ett stenkast till havet!

Slutpris
902 500 kr
Boarea
40 kvm
Driftkostnad
6 874 kr/år
Tomtarea
9 890 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-05-26
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Utanå Gångborg såldes av oss 2017-05-26. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Utanå Gångborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Utanå är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sommaridyll på södra Väddö i ytterskärgården. Stor lättskött naturtomt om ca 1 hektar med många möjligheter bara ett stenkast från havet. Gulligt torp från 1800-talet med "Barnen i bullerbyn" känsla. I torpet ryms ett mysigt sällskapsrum med vedspis, sovrum, ett mindre kök och sovloft med vackert trägolv. Ute på tomten finns utedass samt förråd. Plana gräsytor perfekta för uteplatser och lek. Alldeles nedanför tomten ligger havet, där finns vackra klippor, stenstrand och gräsytor. I närheten ligger populära Barnens Ö, ICA-butik och Vaxholmsbolagets båtlinje i Simpnäs som trafikerar Arholma. Lantliga omgivningar med hästgårdar, beteshagar och skärgård. Varmt välkommen till en sommardröm med många möjligheter!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration