Jälnsättra Fridhem 21

Jälnsättra Fridhem 21

Slutpris

3 000 000 kr


Jälnsättra/Kullängen— Vallentuna— Norrtälje

Jälnsättra Fridhem 21


Slutpris
3 000 000 kr

Jälnsättra/Kullängen— Vallentuna— Norrtälje

Lantligt beläget torp i nyskick på naturskön tomt med närhet till Stockholm och Norrtälje

Välkommen till ett lantligt beläget torp ombyggt 2015 med säker stilkänsla från tidigt 1900-tal. Köket är inrett med köksluckor i pärlspont som ger den rätta lantlig känsla och som samtidigt skapar en lugn och gemytlig miljö. Den stora murade spiskåpan har plats för den vackra vedeldade järnspisen samt en modern induktionshäll med fläkt. Matplats invid fönster i två väderstreck med vacker vy över äppelträd omgivningarna. Vardagsrummet är trivsamt inrett i en sober färgskala samt fönster i två väderstreck och en värmande braskamin. Trappsteg i vitbetsad ask med vackra trädetaljer leder upp till övervåningen som erbjuder två sovrum sobert inredda med romantiskt mönstrade väggtapeter samt ett allrum med vy över omgivningarna. Huset är ej inrett med badrum/wc.

Gäststuga med ingång till gästrum med fönster i tre väderstreck samt förrådsdel och dass. Äldre förrådsbyggnad med källardel samt separat byggnad inredd med dusch.
Tomten är delvis naturtomt med vackra träd samt gräsytor med trädgårdsväxter och fruktträd. Del av tomt inramas av syrenhäck och stängsel till djurhägnad där hästar och får går på bete.

Välkommen ut till vacker kulturbygd på bekvämt avstånd till centralorter som Rimbo/Norrtälje/Vallentuna och Stockholm. Bra busskommunikationer via Gamla Norrtäljevägen mot E18/Rimbo som har en bra turtäthet till Norrtälje och Stockholm.
Huset är besiktat och protokoll finns under rubrik dokument.


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
14 546 kr/år
Tomtarea
2 910 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-11-20

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Jälnsättra Fridhem såldes av oss 2020-11-20. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Jälnsättra Fridhem.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.