Gläntastigen 87 / Uthamra / Vallentuna

BR-Parhus med bästa läget

Slutpris
3 725 000 kr
Boarea
99 kvm
Avgift
4 657 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-15
Bostaden är såld!

Denna parhus på Gläntastigen såldes av oss 2019-06-15. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Gläntastigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Uthamra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta välplanerade bostadsrättsparhus på Gläntastigen i södra Vallentuna. Huset är i genomgående gott skick och har en fantastisk, skyddad uteplats i bästa solläge på baksidan, samt ytterligare ett trädäck på husets framsida. På övre plan finns tre bra sovrum, övre hall med rymlig klädkammare och badrum med badkar. Nedre plan är inrett med kök, stort och ljust vardagsrum och badrum med dusch. I anslutning till huset finns ett rymligt garage/förråd om ca 24 kvm och en egen gräsmatta. Flera skolor/förskolor, bra kommunikationer och fina naturstråk finns i närområdet. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn