Skogsåsvägen 25 / Uthamra / Vallentuna

Arkitektritat Myresjöhus med strålande vidsträckt utsikt över Vallentunasjön

Slutpris
10 100 000 kr
Boarea/biarea
216/36 kvm
Driftkostnad
65 085 kr/år
Totalareal
1 738 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2018-10-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Skogsåsvägen såldes av oss 2018-10-04. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Skogsåsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Uthamra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett arkitektritat Myresjöhus i två plan med tillhörande dubbelgarage. Högt och fritt läge med en fantastisk vidsträckt utsikt över Vallentuna sjön. Tomten är kuperad med berg i dagen som nuvarande ägare har nyttjat för att skapat en fin harmoni med planteringar samt vackra stensättningar. Placering av växtligheten är noga utvald för att skapa en känsla av olika rum. Runt nästan hela huset sträcker sig den trädäckade och skifferbelagda altanen som enkelt nås från husets fem olika utgångar. Här njuter man av solen från tidig morgon till solnedgång.
Entréplanet bjuder på öppna ytor mellan allrum, sällskapsrum, matsal och kök med ett fantastiskt ljusinsläpp från höga fönster. Stor välkomnade hall med dubbla inbyggda skjutdörrsgarderober med frostat glas. Elegant kvalitetskök i vitt från HTH-kök med överskåp. All maskinell utrustning är i rostfritt stål och fina arbetsytor med grå laminat. På entréplan finns även ett sovrum och badrum samt tvättstuga. Övervåningens disposition är väl avvägd för familjemedlemmarna med ytterligare ett badrum, tre klädkammare och fyra sovrum samt stort allrum med utgång till balkong i västerläge med hänförande vidsträckt utsikt över Vallentunasjön. Huset har hög teknisk standard med termostat styrd vattenburen golvvärme på entréplan via frånluftsvärmepump med extra varmvattenberedare för den stora familjen. Det finns data och tv uttag i samtliga rum. Stor asfalterad garageuppfart med elstyrda körgrindar.
Parallellt med trappan längs tomtgräns finns en sluttande smakfull plantering med perenner och buskar.

Uthamra Strand ligger med ett härligt läge vid Vallentuna sjön på gränsen till Täby kommun. Området har snabbt blivit ett av de mest attraktiva i Vallentuna. Med naturskönt läge är det endast några minuters promenad till blåbär och svampskogen. Närhet till strand och klippor vid Vallentuna sjön med allmänning som är tillgänglig för boende i området. Till Nygårds camping med badplats är det ca 15 min gångväg. På vintern är det bara att spänna på sig skridskor eller skidor för en tur på sjön. Det finns ett flertal förskolor och familjedaghem i närområdet. Välsorterad ICA-affär 600m bort. Närhet till buss 608 som tar dig direkt till Stockholm. Roslagsbanan från Kragstalunds station tar dig till Tekniska Högskolan på ca 25 minuter.

Unik möjlighet att förvärva ett hus med en väl genomtänkt disposition och en makalöst väldisponerad lättskött tomt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration