Sörgården 147,1tr / Sörgården / Vallentuna

Slutpris
1 405 000 kr
Referensnummer
176 885
Boarea
64.5 kvm
Avgift
3 854 kr/mån
Driftkostnad
430 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-05-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sörgården 147,1tr såldes av oss 2014-05-11. Se alla våra försäljningar i Vallentuna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en modernt renoverad gaveltvåa, 2010, med balkong i söder. Lugnt belägen i ytterområdet med fri utsikt mot kyrkan i Vallentuna. Snyggt kök med vita/eksnickerier samt rostfria vitvaror. Vardagsrummet har ett fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck. Stamrenoverat badrum med grått klinkergolv och vitt väggkakel samt dusch och tvättmaskin. Rymligt sovrum samt bra förvaringsmöjligheter via två klädkammare varav ett är praktiskt inrett med hyllplan och klädstänger.

Lugnt barnvänligt område med ett flera lekplatser. Bekvämt gångavstånd till ICA och Kvarnbadet med bl.a en tempererad 50 m bassäng. Skolor och förskolor inom gångavstånd samt goda kommunikationer med buss i området och Roslagsbanan från Vallentuna C.

Vallentuna Centrum erbjuder all tänkbar service med ett brett utbud av butiker, banker,vårdcentral, apotek, restauranger och cafeèr samt ett nytt fint bibliotek och kulturhus.

Här i Vallenuna är det nära till naturen och utbudet av fritidsaktiviteter i kommunen är stort. Det finns en modern gym/simanläggning, ishall, golfbanor, fotboll, ridning, tennis, motionsspår mm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.