Sörgården 124 / Sörgården / Vallentuna

Bra planerad trea med ypperligt läge i området och sjöglimt!

Slutpris
1 565 000 kr
Boarea
79,5 kvm
Avgift
4 688 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-10-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sörgården såldes av oss 2017-10-25. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Sörgården

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En välvårdad trea högst upp i fastigheten med lugnt och fritt läge i området med sjöglimt mot Vallentunasjön. Lägenheten är i fint originalskick. Stor hall med stort ljusinsläpp och goda förvaringsmöjligheter i 5 garderober. Kök med ljus skåpinredning och matplats för 4-6 personer och med morgonsol. Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp via stort fönsterparti med eftermiddagssol. Här ges plats för soffgrupp och matsalsbord om så önskas. Två sovrum med bra förvaring via garderober. Gäst-wc och rymligt badrum med tvättmaskin och badkar. Även hallen erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Plastgolv och äldre tapeter.

Lugnt barnvänligt område med flera lekplatser. Bekvämt gångavstånd till ICA och Kvarnbadet med bl.a en tempererad 50 m bassäng. Skolor och förskolor inom gångavstånd samt goda kommunikationer med buss i området och Roslagsbanan från Vallentuna C.
Vallentuna Centrum erbjuder all tänkbar service med ett brett utbud av butiker, banker,vårdcentral, apotek, restauranger och caféer samt ett nytt fint bibliotek och kulturhus.
Här i Vallentuna är det nära till naturen och utbudet av fritidsaktiviteter i kommunen är stort. Det finns en modern gym/simanläggning, ishall, golfbanor, fotboll, ridning, tennis, motionsspår mm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration