Östersundsgatan 7, Vån 6

Östersundsgatan 7, Vån 6

Slutpris

2 250 000 kr


Vällingby - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Östersundsgatan 7, Vån 6


Slutpris
2 250 000 kr

Vällingby - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Underbar och modern 2:a i fd. K-märkta Vattenfallhus!

Välkomna till en underbar och påkostad tvåa (anno 2015) i pampig fastighet fd. Vattenfallhus. Peab Bostad har varsamt låtit denna gamla ikon förvandlas till 231 toppmoderna hem med bland annat en takterass högst upp i huset, härifrån har ni milsvid utsikt över Stockholm och Västerort. Ett boende utöver de vanliga för er med höga krav.

Med ett högt och fritt läge återfinns denna moderna och ljusa tvåa. Sällskapsdelen som har en delvis öppen planlösning mot köket, erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en rymlig matplats. Ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna och genom den franska balkongen. Ett modernt och bekvämt boende med hög standard på såväl material- som interiörsval. Bostaden är försedd med smakfulla materialval och stilfulla lösningar, vardagsrum, kök, mysigt sovrum och påkostat badrum med bekvämligheter som bland annat badkar. I övrigt finns det mycket goda förvaringsmöjligheter via flera garderober samt ett rymligt förråd i entréplan. Måste upplevas!

Solid förening med välskötta fastigheter och goda hyresintäkter. Fri parkering finns på gatan alternativt parkering i anslutning till tunnelbanestation Råcksta, plats går att få omgående, 500 kr/mån. Hemköp i grannföreningen och gym i huset. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks.

Välkomna hem till mysiga Östersundsgatan 7!


Boarea
64 kvm
Avgift
3 237 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 15 (Hiss finns)
Såld
2019-07-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.