Råckstavägen 25, Vån 5

Råckstavägen 25, Vån 5

Slutpris

2 385 000 kr


Råcksta - Vällingby— Vällingby— Stockholm

Råckstavägen 25, Vån 5


Slutpris
2 385 000 kr

Råcksta - Vällingby— Vällingby— Stockholm

Fantastisk 2:a högt upp i huset med balkong i väst!

Välkomna till denna väldisponerade och fantastiska tvåa om 54 kvm med solig balkong. Belägen högt upp i huset på våning 5 av 6 med fin utsikt. I Råcksta bor ni i nya spännande kvarter med närhet till såväl city som natur. Tunnelbanans gröna linje finns ca 4 min bort, Hemköp och flertalet gym finns precis runt hörnet, kan man bo bättre?

Trivsam planlösning som skapar en härlig atmosfär och ger dig fantastiska ytor för middagar och umgänge. Lägenheten har stora fönsterpartier vetter mot sydväst, vilket ger ett fint ljusinsläpp. Bostaden är försedd med hög standard på såväl material- som interiörsval, ljusa materialval och stilfulla lösningar, vardagsrum, kök, rymligt sovrum, modernt och påkostat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Sällskapsdelen erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en rymlig vardagsrumsdel som matgrupp. Från bostadens hjärta nås den strålande balkongen i lugnt och fritt läge. Här kan solen ni verkligen njuta av solen, en lugn och rofylld oas. Ypperliga förvaringsmöjligheter i lägenheten och källarförråd om ca 3 kvm. Tillträde flexibelt. Vackert parkettgolv i ask och väggarna är vitmålade. Missa inte chansen att förvärva ett unikt hem i toppklass. Ord kan inte beskriva känslan i bostaden, den måste upplevas på plats. Kontakta ansvarig mäklare för frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka in visning.

Brf Midnattssolen är en stabil förening med välskötta fastigheter. Garage i källarplan som kostar 600 kr/mån och parkeringsplatser utomhus som kostar 300 kr/mån. Gästlägenhet finns att hyra i föreningen. Tvättstuga finns. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, kabel-TV och bredband från Telia.

Välkomna hem till mysiga Råckstavägen 25!


Boarea
54 kvm
Avgift
3 324 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-01-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.