Östersundsgatan 2, Vån 4 (21046)

Östersundsgatan 2, Vån 4 (21046)

Slutpris

3 640 000 kr


Vällingby Parkstad - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Östersundsgatan 2, Vån 4 (21046)


Slutpris
3 640 000 kr

Vällingby Parkstad - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Högst upp i huset med solig balkong och lyxiga materialval!

Sällan till salu! Högst upp i huset med solig balkong finner vi denna lyxiga och fantastiska trea. Ett toppmodernt boende med magiskt läge, här möts det bästa av två världar i hjärtat av Västerort. Detta är en plats man vill vara på, där både vardag och fest får plats. Belägen med direkt närhet till tunnelbanan och Hemköp runt hörnet. Garage i huset.

Vardagsrum och kök i en öppen och social planlösning, detta är en perfekt samlingsplats för att umgås med familj och vänner. Sällskapsdelen erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en rymlig matplats. Lägenheten är försedd med smakfullt och funktionellt kök i mörkgrått med mässingsdetaljer, samt bra förvarings och arbetsytor, två mysiga sovrum med bra förvaringsmöjligheter, modernt och påkostat badrum i en ljus beige skimrande färgsättning. Utrustat med bekvämligheter som badkar, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. En bostad med ljus interiör och lyxiga materialval.

Lägenheten erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober samt via ett källarförråd som enkelt nås med hissen. Golvet pryds av vackert parkettgolv i ek och väggarna är målade i en ljus vit kulör. Tillträde flexibelt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka in privatvisning.

Solid förening med välskötta fastigheter och goda hyresintäkter. Garage under husen som enkelt nås med hiss, plats går att få omgående, 770 kr/mån. Hemköp i föreningens lokal på entréplan (Jämtlandsgatan), kontrakt tecknat på 10 år. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby Centrum och Bromma Blocks.

Välkomna hem till mysiga Östersundsgatan 2!


Boarea
80 kvm
Avgift
4 233 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-01-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.