Jämtlandsgatan 152

Jämtlandsgatan 152

Slutpris

1 850 000 kr


Vällingby Centrum— Vällingby— Stockholm

Jämtlandsgatan 152


Slutpris
1 850 000 kr

Vällingby Centrum— Vällingby— Stockholm

Tvåa med stor balkong!

Varmt välkommen till denna välplanerade tvåa om 51 kvm på Jämtlandsgatan 152!

Lägenheten är belägen på femte våningen med stor balkong i anslutning till både vardagsrum och sovrum. Bostadens två hallar gör det enkelt att ta sig runt i lägenheten. Invändigt möts vi av en social planlösning mellan kök och vardagsrum som tar oss vidare ut till den härliga balkongen. Från balkongen når vi även det stora sovrummet med gott om plats för dubbelsäng samt övrig förvaring och möblemang. Helkaklat badrum utrustat med badkar, toalett och handfat. Finns även ett tvättrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar.

Svårslaget läge nära Vällingby Centrums rika serviceutbud och goda kommunikationer i form av tunnelbana och flera busslinjer. Butiker, restauranger, caféer, bibliotek, flera mataffärer, biograf, diverse gym samt sim- och idrottshall i området. Nära Grimsta naturreservat och Mälaren med bad och vackra promenadstigar.

Kontakta mäklaren vid intresse!
Patrik Lidholm
073 231 38 08


Boarea
51 kvm
Avgift
2 694 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 11 (Hiss finns)
Såld
2022-11-03

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Jämtlandsgatan såldes av oss 2022-11-03. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Jämtlandsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.