Abiskovägen 12

Abiskovägen 12

Slutpris

2 595 000 kr


Vällingby Centrum— Vällingby— STOCKHOLM

Abiskovägen 12


Slutpris
2 595 000 kr

Vällingby Centrum— Vällingby— STOCKHOLM

Välkommen till Abiskovägen 12

Välplanerad rymlig 2:a intill Vällingby C! Lägenheten ligger högst upp i huset med balkong med mysig utsikt över park. Fint renoverad med genomlöpande
vita väggar och ett mycket påkostat ekparkettgolv i samtliga rum. Fönster i två väderstreck med insynsskyddat läge. Lägenheten är fördelad på hall med plats för avhängning, inbyggda garderober, stilrent kök med plats för flera, stort vardagsrum med utgång till balkong, ett luftigt sovrum med inbyggda garderober längs med ena väggen, helkaklat duschrum med fönster och plats för tvättmaskin alternativt badkar.

Beläget i populära Brf Kapprocken med stabil ekonomi och välskötta fastigheter. Nära Vällingby C med sina goda kommunikationer samt stora serviceutbud med över 200 butiker, restauranger, pubar, biograf, träningscenter. Till T-centralen tar det bara 28 min med t-banan. Nära till stort naturreservat med fina promenadstråk, badplatser med bla sandstrand på både Kaananbadet samt Maltesholmsbadet.

Välkommen på visning!


Boarea
58 kvm
Avgift
2 997 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-11-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.