Ångermannagatan 176, Vån 7

Ångermannagatan 176, Vån 7

Slutpris

1 900 000 kr


Vällingby Centrum— Vällingby— Stockholm

Ångermannagatan 176, Vån 7


Slutpris
1 900 000 kr

Vällingby Centrum— Vällingby— Stockholm

Superfin & charmig 1,5a med stor balkong & milsvid utsikt!

TILLFÄLLE! Nu finns chans att bli ägare till denna charmiga 1,5a med stor balkong och milsvid utsikt. Belägen med högt och fritt läge i huset, i hjärtat av Vällingby. Med direkt närhet till tunnelbana, service och natur är denna pärla ett utmärkt första boende eller övernattningslägenhet. Här finns plats för både vardag och fest, en bostad att trivas i.

Optimalt planerad med social planlösning och stora fönsterpartier som ger ett fint ljusflöde och släpper in rikligt med ljus. Lägenheten är försedd med ljust och funktionellt kök med bra förvarings och arbetsytor. Sällskapsdelen erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en matplats. Väl tilltagen sovalkov i anslutning till det trivsamma och lättmöblerade allrummet. Ljus och sober interiör.

Vidare finner ni ett stort och helkaklat badrum med bland annat badkar. Lägenheten är genomgående i mycket gott skick, här kan man bara flytta in. Mycket goda förvaringsmöjligheter via en walk in closet. Tillträde flexibelt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka in privatvisning.

Solid och populär förening med flertalet stora renoveringar bakom sig och låg belåningsgrad. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, kabel-TV och bredband från Com Hem. Missa inte chansen att flytta in i denna fantastiskt pärla som måste upplevas och ses på plats.

Välkomna hem till mysiga Ångermannagatan 176!


Boarea
36 kvm
Avgift
2 311 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
7 av 10 (Hiss finns)
Såld
2019-10-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.