Björnflokevägen 111 / Kälvesta / Vällingby / Stockholm

Attraktivt 2-plans radhus med friköpt tomt i barnvänligt område i Kälvesta!

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea/biarea
118/15 kvm
Driftkostnad
48 826 kr/år
Tomtarea
236 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-03-13
Bostaden är såld!

Denna radhus på Björnflokevägen såldes av oss 2020-03-13. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Björnflokevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kälvesta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Radhus med friköpt tomt med ett av områdets kanske mest attraktiva lägen ligger denna smakfulla och ljusa 2-plansradhus i souterräng. Här finner du ett luftigt och ljust boende för familjeliv med stor flexibilitet i både funktion och planering. På entréplan välkomnas du in i en ljus entréhall. Vidare finner du köket med härligt matplats för 4-6 personer. På detta plan finner du 3 sovrum samlade. Bra och bekväm driftsekonomi med fjärrvärme! Njut av lyxen av att ha 2 uteplatser. På soutterängsplan har du även plats för umgänge i det luftiga vardagsrummet med utsikt över bakgården, därifrån ser man även en lekplats från de stora fönsterpartiet. Här har du möjlighet att renovera och att skapa ditt drömboende.

Det attraktiva kvarteret Jungfrulinet har nära till både Vällingby och Spånga. Omtyckt familjeområde med förskolor inom nära gångavstånd. Kort promenad även till Björnbodaskolan F-6 och nära Sörgårdsskolan F-6 och Vinstagårdsskolan 7-9 samt gymnasium. Från huset är det ett stenkast till närmaste lekplats. De större parklekarna Ripvidet och Björnidet ligger inom kort gångavstånd. Där finns gott om ytor för de små att röra sig på med spännande redskap, bollplan och klätterställningar.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.