Björnskogsgränd 29 / Vällingby - Kälvesta / Vällingby / STOCKHOLM / Nyproduktion

Slutpris
4 325 000 kr
Boarea/biarea
130/65 kvm
Driftkostnad
45 200 kr/år
Tomtarea
150 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-11-17
Bostaden är såld!

Denna radhus på Björnskogsgränd såldes av oss 2017-11-17. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Björnskogsgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby - Kälvesta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker ni fräscht, fint och rymligt radhus? Här i barnvänliga Kälvesta finns detta mycket fina och välskötta hus med en totalyta om 195 kvm fördelat på 3 plan och 6-8 rum. Vid entrén finns en stor och möblerbar hall samt WC/duschrum. Köket har matplats vid fönstret och intilliggande finns matsal och vardagsrum. På övre plan finns 4 st sovrum, badrum och klädkammare. I källaren finns tvättstuga, ett stort delningsbart allrum samt förråd/hobbyrum. Huset har genomgått renoveringar de senaste åren bl a kök, våtrum, golv, väggar, yttertak m.m. Mycket bra läge i området. Friköpt tomt. Välkomna till visningarna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration