Blåsippsbacken 27

Blåsippsbacken 27

Slutpris

3 850 000 kr


Vällingby— Stockholm

Blåsippsbacken 27


Slutpris
3 850 000 kr

Vällingby— Stockholm

Familjevänligt radhus med friköpt tomt!

Välkommen till Blåsippsbacken 27!

Här har du möjligheten att förvärva ett radhus med friköpt tomt. Ett charmigt radhus i familjevänligt område med en lekplats direkt utanför och närhet till skolor.
Radhuset består av två plan. På entréplan finner du ett öppet kök med en rymlig matplats för 4-6 personer. Genomgående originalträgolv från hall till matplats och fönster som vetter ut mot husets framsida där man kan njuta av förmiddagssolen. På entréplan finner ni tre sovrum, varav ett går att använda som kontor.
Det stora och rymliga vardagsrummet har utgång mot husest baksida där härliga kvällar kan avnjutas i kvällssolen med utsikt över den lummiga skogen, som även erbjuder ett insynsskyddat läge. Möjlighet finns till att dela av vardagsrummet och på så sätt få tillgång till ytterligare ett sovrum. På denna våning finns även husets tvättstuga samt ett stort förråd och en klädkammare.
Huset har två badrum med wc och dusch. . Till radhuset ingår en garageplats i länga.

- 2019 bytt tak
- 2012 enstaka fönster är utbytta

Ett område att trivas i! Nära till fantastiska Mälaren och bra badplatser. Fina naturreservat och aktiviteter så som golfbana, ridskola, sporthall. Närhet till både Åkermyntan centrum samt Vällingby centrum för shopping och stor marknader och endast några minuter finns den omtyckta lekparken Ripvidet.
På promenadavstånd finner du Ica nära butik och Coop Björnboda.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
116/18 kvm
Driftkostnad
44 826 kr/år
Tomtarea
240 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-05-04

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna radhus på Blåsippsbacken såldes av oss 2021-05-04. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Blåsippsbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.