Sök Meny
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Vällingby / Vällingby Centrum
Duvedsvägen 3, 1,5 tr
Pris: Kalkyl 1 995 000 kr
Boarea: 59 kvm
Avgift: 3 416 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 sovrum
Våning: 2

Vällingby - Vällingby Centrum / Duvedsvägen 3, 1,5 tr

Ett modernt boende i toppskick om ca 59 kvm nära Vällingby Centrum med inglasad balkong i väster. Öppen planlösning med exklusiv köksö. Köket är renoverat och har integrerad kyl/frys, varmluftsugn, mikro, glashäll, fläkt och integrerad diskmaskin. Rejält sovrum med mycket plats för möblering. Stambytt helkaklat badrum med klinkergolv förberett för tvättmaskin. Föreningen har ett mycket stort dolt kapital i form av hyreslägenheter. Vällingby T-bana ligger några hundra meter bort, där tar det ca 25 min in till T-centralen. Vällingby Centrum med shopping, caféer och en biograf har du i princip utanför dörren. Mälaren och ett flertal olika stränder finns med gångavstånd. Nära till Grimstaskogen, Maltesholmsbadet och Kaananbadet samt ett ridhus.


Köksinspiration

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Hall Välkomnande hall som öppnar upp mot lägenhetens alla rum. Plats för klädavhängning in till vänster. Vitmålade väggar och spotlights i tak. Kök Fint kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Gott om förvaring i över- och underskåp och bra arbetsytor. Här finns en köksö där man även kan sitta. Vita skåpluckor och bänkskiva i grått. Fönstret ovanför diskhon ger ett trevligt ljusinsläpp. Induktionshäll, fläkt, ugn, micro, kyl/frys och diskmaskin. Vitmålade väggar och en fondvägg av vit/grå dekorationstegel. Spotlights i tak. Vardagsrum Rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Här finns utrymme för både matplats samt soffgrupp. Vitmålade väggar. Balkong Mysig inglasad balkong med plats för sittgrupp. Sovrum Rymligt sovrum med plats för stor säng och övrig möblering. Vitmålade väggar. Klädkammare Från hallen nås klädkammaren. Här finns en garderob och hyllor. Vitmålade väggar. Badrum Fräscht helkaklat badrum med ljust klinkergolv och vitt kakel. Utrustat med badkar, wc, handfat, badrumsskåp med spegeldörrar och belysning. Fönster ger bra vädringsmöjlighet.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  59 kvm
 • Rum
  2 rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1955
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme 2-glas fönster
 • Beskrivning
  Flerfamiljshus
Energideklaration
 • Energiprestanda
  171 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är beställd Datum: 2010-05-18
TV- och Internetanslutning
 • Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Bredbandsleverantör är ComHem.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Föreningen har 8 garageplatser.
Ekonomi
 • Avgift
  3 416 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme och vatten
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  1,20188
 • Andel av årsavg.
  1,28937
 • Planerade avgiftsändringar
  Årlig avgiftshöjning är 2 %. Kontrollerat 15/11-16.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Hektografen 2.
 • Allmänt
  Brf Hektografen 2 bildades 2007 och är belägen på Du­veds­vägen 1 — 7, 11 — 17 samt Härjedals­gatan 39 — 41 i Vällingby, Stockholm. Föreningens fastig­het består av fem fler­bostads­hus om 3 våningar, med 78 lägenheter och 10 lokaler. Byggnad­erna är ritade av arkitekt Paul Hedqvist och är uppförda 1955 sam­tidigt som ABC-staden Vällingby växte fram.
 • Kommande renoveringar
  Föreningen har just slutfört byte av tak och kulvertar. Kontrollerat 15/11-16.
 • Kommande avgiftshöjningar
  Årlig avgiftshöjning är 2 %. Kontrollerat 15/11-16.
 • Gjorda renoveringar
  Stambytt 1999.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Tvättstuga finns på gaveln Härjedalsgatan 39 med 10 tvättmaskiner, grovtvätt. 6 torktumlare, 4 manglar och 3 centrifuger. Separata torkrum med kondenstorkar. Barnvagns- och cykelförråd. Det finns förråd till uthyrning.
Området
 • Vällingby växte fram på 1950-talet som ABC-staden och var redan då en internationell förebild. Sedan dessa har storleken i det närmaste fördubblats. I Vällingby finns den berömda 1950-tals miljön bevarad, samtidigt som ny modern arkitektur kommit till bland annat i om- och tillbyggnaden av centrumet Vällingby City. I närheten finns naturreservat, fina promenadstråk och cykelvägar. Mälaren erbjuder fina badplatser. I Vällingby City finns över 100 butiker, serviceställen, caféer och restauranger, biograf och bibliotek. Den sportintresserade hittar både sport- och simhall i området. T-bana Vällingby ligger på promenadavstånd.
 • Kommunikationer
  Kort promenadavstånd till Vällingby tunnelbanestation. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är man i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar en till Stockholms Central på ca 13 minuter.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.