Duvedsvägen 17 / Vällingby / Stockholm

Ljus gavelbostad med balkong mot grönska ett stenkast från Vällingby Centrum!

Slutpris
2 175 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
3 554 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Duvedsvägen såldes av oss 2018-08-03. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Duvedsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus gavelbostad med den bästa planlösningen enligt många tack vare att kök, matplats, vardagsrum och balkong hänger samman - av den anledningen att vi spenderar vår vakna tid mestadels i dessa utrymmen. Ljuset fullkomligt flyger in i bostaden tack vare den enorma storleken och att det kommer in från två vädersträck och det skapar verkligen en känsla av rymd. Bostaden har lyckligtvis kvar fina originalattribut som bland annat skjutdörrar i teak, fina fönstervred och dörrblad. Köket är matkonstnärens högborg och middagar kan tillagas i det här moderna köket som dessutom har utmärkta beredningsytor, förvaring och utsikt. Väl tilltaget och rofyllt sovrum med plats för bred dubbelsäng, sängbord, ytterligare förvaring om önskvärt, dessutom fönster mot resliga gröna träd. Du kommer känna dig välkommen varje gång du kommer hem, dessutom har entrén praktisk förvaring och möjlighet till avhängning och förvaring i den voluminösa klädkammaren som angränsar till entrén. Utanför bostaden finns en trevlig park och det är 250meters promenad upp till Vällingby Centrum där tunnelbanans gröna linje finns.

En bostad att älska att bo i!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration