Duvedsvägen 15

Duvedsvägen 15

Slutpris

1 700 000 kr


Vällingby— STOCKHOLM

Duvedsvägen 15


Slutpris
1 700 000 kr

Vällingby— STOCKHOLM

Välplanerad etta intill Vällingby C!

På Duvedsvägen 15 är det bara att flytta in och börja trivas! Här bor man i en yteffektiv etta med öppen planlösning mellan kök och rum vilket ger en större rymd. Möblera med soffgrupp, mediamöbel, säng och matgrupp eller skivbordshörna om så önskas. Ljus bostad med fönster i två väderstreck, dels två fönster samt balkongdörren med glaspartier. Genomgående vita släta väggar samt ekparkettgolv.

Modernt och stilrent kök i vit kulör som bryts av fint med kakel i grå kulör. Utrustat med integrerad kyl/frys, ugn, induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn samt fläkt. Dessutom finns en köksö som fungerar både som matplats, samtidigt som det ger extra förvaringsmöjligheter och har en integrerad diskmaskin.

Balkong i soligt läge med gott om plats för möblering samt blomodlingar. Kakel i vit kulör med dekorativ bård samt ljus klinkergolv. Utrustat med vägghängd WC, handfat med spegelskåp med belysning ovanför, badkar samt tvättmaskin. Praktiskt vädringsfönster som ger fint ljusinsläpp.

Bostaden ligger intill Vällingby C med bra kommunikationer med T-bana och bussar. Det finns också all tänkbar service, restauranger, pubar, olika träningscenter, ett stort utbud av butiker och en biograf. Nära till Grimsta naturreservat med fina löparrundor/promenadstråk, Maltesholmsbadet och Kaananbadet samt ett ridhus. BRF Hektografen 2 är stabil och solid förening. Föreningen har tvättstuga, barnvagns- och cykelförråd samt en övernattningslägenhet för medlemmarna att hyra. Extern förvaring i förråd.

Varmt välkommen på visning!
Moa Örnberg
073 231 38 04
Mäklarhuset Vällingby-Hässelby


Boarea
35 kvm
Avgift
2 507 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-04-27

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Duvedsvägen såldes av oss 2022-04-27. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Duvedsvägen.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.