Härjedalsgatan 106 / Vällingby Centrum / Stockholm

Välplanerad & ljus 4:a med stor potential på Härjedalsgatan 106!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
92 kvm
Avgift
4 390 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-07-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Härjedalsgatan såldes av oss 2018-07-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Härjedalsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi det stora nöjet att få presentera denna etagevåning med stor potential, här finner ni radhuskänsla och balkong, som förlänger säsongen! Denna bostad erbjuder på entréplan, ett stort kök, där man får plats med många middagsgäster runt matbordet samt ett mindre sovrum med garderober. Vidare finner ni ett fint helkaklat badrum med badkar. En trappa upp finner ni ett master bedroom med garderobssektion samt ytterligare ett sovrum, ett stort och luftigt vardagsrum med utgång till den generösa balkongen om ca 8 kvm där ni kan sitta och avnjuta en frukost eller ett glas vin på kvällen i goda vänners lag. Här bor ni mycket centralt i Vällingby med butiker, restauranger, biograf, förskolor, skolor och kommunikationer i form av tunnelbana och buss. Ni bor också nära ett flertal grönområden samt har närhet till bad både inom-/och utomhus. Bostaden har även precis i närheten parklekar och lekparker. Ni har också förmånen att bo i en förening med god ekonomi och låga driftkostnader (bergvärme 2016). Detta är en bostad som måste upplevas på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration