Jämtlandsgatan 154, 4 tr / Vällingby Centrum / Vällingby / STOCKHOLM

Rymlig 2:a om 60 kvm - med renoveringsbehov!

Slutpris
2 270 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
3 111 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 9 (Hiss finns)
Såld
2017-04-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jämtlandsgatan såldes av oss 2017-04-07. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Jämtlandsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här presenteras nu en rymlig tvårummare om 60 kvm med fantastisk utsikt från balkong i soligt söderläge på 4:e våningen. Lägenheten har visst renoveringsbehov och här ges möjligheten att skapa sitt drömboende. Fönster i två väderstreck med insynsskyddat läge. Välplanerad bostad med två väl tilltagna rum, rymlig kök med plats för 2-4 personer runt matbordet samt ett helkaklat duschrum. Exceptionell förvaring i flertalet garderober i hallen bakom ljusa dörrar. Bo på ett lugnt men väldigt centralt läge, endast 150 m till Vällingby C. I direkt närhet finner ni också mycket grönområden och inom ca 2 minuters gångavstånd finns också tunnelbanan som tar er till Stockholm central på ca 30 minuter. För mer information vänligen se föreningens hemsida: www.vallingbypennan.se. Det finns en inre reperationsfond om 20 000 kr som får användas av den nya köparen.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration