Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Vällingby - Vällingby Centrum / Jämtlandsgatan 154, 4 tr

Rymlig 2:a om 60 kvm - med renoveringsbehov!

Här presenteras nu en rymlig tvårummare om 60 kvm med fantastisk utsikt från balkong i soligt söderläge på 4:e våningen. Lägenheten har visst renoveringsbehov och här ges möjligheten att skapa sitt drömboende. Fönster i två väderstreck med insynsskyddat läge. Välplanerad bostad med två väl tilltagna rum, rymlig kök med plats för 2-4 personer runt matbordet samt ett helkaklat duschrum. Exceptionell förvaring i flertalet garderober i hallen bakom ljusa dörrar. Bo på ett lugnt men väldigt centralt läge, endast 150 m till Vällingby C. I direkt närhet finner ni också mycket grönområden och inom ca 2 minuters gångavstånd finns också tunnelbanan som tar er till Stockholm central på ca 30 minuter. För mer information vänligen se föreningens hemsida: www.vallingbypennan.se. Det finns en inre reperationsfond om 20 000 kr som får användas av den nya köparen.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Vällingby / Vällingby Centrum
Jämtlandsgatan 154, 4 tr
Slutpris: 2 270 000 kr
Boarea: 60 kvm
Avgift: 3 111 kr/mån
Driftkostnad: 370 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 4 av 9 (Hiss finns)
Såld: 2017-04-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Vällingby / Jämtlandsgatan