Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Vällingby / Jämtlandsgatan 116

Perfekt planerad 1:a belägen nära Vällingby Centrum och kommunikationer!

Välkommen till denna fantastiska och välplanerade etta med närhet till Vällingby City! Optimalt planerade och väldisponerade 1:a om 24 kvm. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp genom fönsterpartier, den är modern, har stilrena kulörer och är lugnt belägen nära Vällingby City. Stilrent inredd med vitmålade väggar och genomgående laminatgolv. Bättre läge nära Vällingby City är svårt att hitta med all dess tänkbara service, förskola, skolor, t-bana och bussar samt simhall. Nära till Grimstaskogen, Malteholmsbadet och kaananbadet samt ridhus.

Planlösningen är optimalt disponerad med en modern tanke. Välkomnande hall med säkerhetsdörr. Hallen leder dig vidare mot praktisk kokvrå stilrent inrett i vitt, med skåpsförvaring och snyggt vitt kakel ovanför den rostfria arbetsbänken. Allrummet har ett ljust stort härligt fönsterparti med fri utsikt. Här får du plats med såväl soffa, soffbord, tv-möbel, säng och även förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med grå klinker samt vitt kakel på väggarna med grå bård.

Brf Ritbrädet 1 är en mycket populär och stabil förening med god ekonomi och alla stora renoveringar är utförda. 

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Vällingby
Jämtlandsgatan 116
Slutpris: 1 975 000 kr
Boarea: 24 kvm
Avgift: 1 295 kr/mån
Driftkostnad: 200 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-08-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Vällingby / Jämtlandsgatan