Jämtlandsgatan 116 / Vällingby / STOCKHOLM

Perfekt planerad 1:a belägen nära Vällingby Centrum och kommunikationer!

Slutpris
1 975 000 kr
Boarea
24 kvm
Avgift
1 295 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-08-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jämtlandsgatan såldes av oss 2017-08-01. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Jämtlandsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jämtlandsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fantastiska och välplanerade etta med närhet till Vällingby City! Optimalt planerade och väldisponerade 1:a om 24 kvm. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp genom fönsterpartier, den är modern, har stilrena kulörer och är lugnt belägen nära Vällingby City. Stilrent inredd med vitmålade väggar och genomgående laminatgolv. Bättre läge nära Vällingby City är svårt att hitta med all dess tänkbara service, förskola, skolor, t-bana och bussar samt simhall. Nära till Grimstaskogen, Malteholmsbadet och kaananbadet samt ridhus.

Planlösningen är optimalt disponerad med en modern tanke. Välkomnande hall med säkerhetsdörr. Hallen leder dig vidare mot praktisk kokvrå stilrent inrett i vitt, med skåpsförvaring och snyggt vitt kakel ovanför den rostfria arbetsbänken. Allrummet har ett ljust stort härligt fönsterparti med fri utsikt. Här får du plats med såväl soffa, soffbord, tv-möbel, säng och även förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med grå klinker samt vitt kakel på väggarna med grå bård.

Brf Ritbrädet 1 är en mycket populär och stabil förening med god ekonomi och alla stora renoveringar är utförda. 

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration