Jämtlandsgatan 92, 0,5 tr

Jämtlandsgatan 92, 0,5 tr

Slutpris

1 985 000 kr


Vällingby Centrum— Vällingby— STOCKHOLM

Jämtlandsgatan 92, 0,5 tr


Slutpris
1 985 000 kr

Vällingby Centrum— Vällingby— STOCKHOLM

Fantastisk 2:a om 56 kvm - balkong i härligt sydvästläge - belägen ett stenkast från Vällingby C!

Nu har vi nöjet att få presentera denna ljusa och trevliga 2:a om 56 kvadratmeter med balkong i härligt sydvästläge. Denna bostad bjuder på en väl genomtänkt planlösning med smarta förvaringslösningar. Här erbjuds ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp, mediamöbel och andra trivselmöbler samt utgång till den möblerbara balkongen, vilket ger ett otroligt ljus rummet igenom. Den mysiga balkongen ger utrymme för sittgrupp/loungegrupp samt växter, här kan ni njuta av solen från förmiddag fram till sen kväll. Vidare finner ni ett väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord, ett ljust och trivsamt kök med plats för matgrupp för ca 4 personer samt helkaklat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin. Detta är ett mycket kvalitativt och trivsamt hem som möjliggör stor social samvaro i goda vänners lag. Denna ljusa och luftiga bostad imponerar med sin rymd samt fönster i flera väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp i hela bostaden. Fastigheten är belägen med endast ett par minuters promenad till Vällingby Centrum med goda kommunikationer i form av T-bana samt bussar och stora serviceutbud med affärer, restauranger, biograf mm. I närheten finns dessutom fina grönområden och naturreservat, badplatser längs med Mälaren.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
56 kvm
Avgift
3 023 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-12-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.