Jämtlandsgatan 99, Vån 7 (13071) / Vällingby - Råcksta / Vällingby / Stockholm

Unik 3:a på högt läge i huset med strålande balkong!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
3 493 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
7 av 11 (Hiss finns)
Såld
2019-02-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jämtlandsgatan såldes av oss 2019-02-21. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Jämtlandsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby - Råcksta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu saluförs en unik trea (färdigställd 2019) med strålande balkong i sydväst. Belägen på högt läge med vacker utsikt över Vällingby Parkstad och föreningens lummiga innergård, finner vi denna högklassiga lägenhet. Lägenheten har totalt fem stycken stora fönster i två väderstreck, vilket gör att den upplevs otroligt ljus. Smakfulla materialval och stilfulla lösningar, vardagsrum och kök i en socialt främjande planlösning som erbjuder generösa ytor att umgås, två bra sovrum, modernt och påkostat badrum utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. I övrigt finns det bra förvaringsmöjligheter i lägenheten samt ett förråd att nyttja. Golvet pryds av vackert parkettgolv i ek och väggarna är vitmålade. Passar perfekt för såväl singeln som paret, eller familjen. Missa ej denna pärla som måste ses.

Garage under husen som enkelt nås med hiss från gården, plats går att få omgående, 770 kr/mån. Hemköp i entréplan som öppnar Maj 2019. Solid förening med välskötta fastigheter och goda hyresintäkter. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby Centrum och Bromma Blocks.

Välkommen hem!

Med vänliga hälsningar,
Micaela Rebel, 073-231 91 03

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration