Jämtlandsgatan 99, Vån 8 (13085)

Jämtlandsgatan 99, Vån 8 (13085)

Slutpris

2 975 000 kr


Vällingby - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Jämtlandsgatan 99, Vån 8 (13085)


Slutpris
2 975 000 kr

Vällingby - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Snygg och modern 3:a med ljuvlig balkong & otrolig utsikt!

I en pampig fastighet anno 2018 finns nu tillfälle att bli den nya ägaren till denna snygga trea med ljuvlig balkong i söderläge. Belägen på vån 8 av 11 med en utsikt som definitivt är något utöver det vanliga. I lugna kvarter på mysiga Jämtlandsgatan återfinns denna underbara och otroligt välplanerad lägenhet som passar perfekt för såväl paret som familjen. Vällingby Parkstad erbjuder närhet till såväl natur som city. Lägenheten har stora fönsterpartier som bjuder på utsikt från två väderstreck, vilket gör att det känns otroligt ljus. Social planlösning som skapar en härlig atmosfär och ger dig generösa ytor att umgås med familj och vänner. Sällskapsdelen erbjuder gott om plats att möblera upp en rymlig vardagsrumsdel. Ett modernt och bekvämt hem med hög standard på såväl material- som interiörsval. Smakfulla materialval och funktionella lösningar, vardagsrum, kök, master bedroom, ett bra sovrum, modernt och påkostat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare samt handdukstork. Vackert parkettgolv i ek och väggarna är målade i en vit kulör. Bra förvaringsmöjligheter i lägenheten samt ett tillhörande förråd finns. Tillträde flexibelt. Ord räcker inte för att beskriva känslan, den bör upplevas på plats. Kontakta gärna ansvarig mäklare för frågor eller för att boka in visning!

Solid förening med välskötta fastigheter och goda hyresintäkter. Garage under husen som enkelt nås med hiss från gården, plats går att få omgående, 770 kr/mån. Hemköp i föreningens lokal på entréplan, kontrakt tecknat på 10 år. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby Centrum och Bromma Blocks.

Välkomna hem!


Boarea
65 kvm
Avgift
3 440 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
8 av 11 (Hiss finns)
Såld
2019-06-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.