Jämtlandsgatan 99, Vån 11 (13111) / Vällingby - Råcksta / Vällingby / Stockholm

Boende i toppklass på våning 11 av 11 med utsikt över takåsarna!

Slutpris
4 220 000 kr
Boarea
91 kvm
Avgift
4 815 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
11 av 11 (Hiss finns)
Såld
2019-01-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jämtlandsgatan såldes av oss 2019-01-24. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Jämtlandsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby - Råcksta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Belägen på våning 11 av 11 (byggår 2018) med oslagbar utsikt över takåsarna saluförs nu ett familjevänligt boende i toppklass med underbart hörnläge. Bostaden är försedd med smakfulla materialval, vardagsrum och kök i en socialt främjande planlösning, master bedroom, två bra sovrum, stilfullt och påkostat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt wc i anslutning till de mindre sovrummen. Från bostadens hjärta når du ut till den soliga balkongen i lugnt och fritt sydvästläge. Stora fönsterpartier som bjuder på utsikt från två väderstreck. Bra förvaringsmöjligheter via flera garderober i bostaden samt ett förråd. Ett unikt boende som inte får missas och måste upplevas på plats.

Garage under husen som enkelt nås med hiss från gården, plats går att få omgående för 770 kr/mån. Hemköp i entréplan som öppnar från maj. Solid förening med välskötta fastigheter och goda hyresintäkter. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby Centrum och Bromma Blocks.

Välkommen hem!

Med Vänliga hälsningar,
Micaela Rebel, 073-231 91 03

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration