Jämtlandsgatan 99, Vån 11 (13111)

Jämtlandsgatan 99, Vån 11 (13111)

Slutpris

4 220 000 kr


Vällingby - Råcksta— Vällingby — Stockholm

Jämtlandsgatan 99, Vån 11 (13111)


Slutpris
4 220 000 kr

Vällingby - Råcksta— Vällingby — Stockholm

Boende i toppklass på våning 11 av 11 med utsikt över takåsarna!

Belägen på våning 11 av 11 (byggår 2018) med oslagbar utsikt över takåsarna saluförs nu ett familjevänligt boende i toppklass med underbart hörnläge. Bostaden är försedd med smakfulla materialval, vardagsrum och kök i en socialt främjande planlösning, master bedroom, två bra sovrum, stilfullt och påkostat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt wc i anslutning till de mindre sovrummen. Från bostadens hjärta når du ut till den soliga balkongen i lugnt och fritt sydvästläge. Stora fönsterpartier som bjuder på utsikt från två väderstreck. Bra förvaringsmöjligheter via flera garderober i bostaden samt ett förråd. Ett unikt boende som inte får missas och måste upplevas på plats.

Garage under husen som enkelt nås med hiss från gården, plats går att få omgående för 770 kr/mån. Hemköp i entréplan som öppnar från maj. Solid förening med välskötta fastigheter och goda hyresintäkter. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby Centrum och Bromma Blocks.

Välkommen hem!

Med Vänliga hälsningar,
Micaela Rebel, 073-231 91 03


Boarea
91 kvm
Avgift
4 815 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
11 av 11 (Hiss finns)
Såld
2019-01-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.