Jämtlandsgatan 99, Vån 11 (13115)

Jämtlandsgatan 99, Vån 11 (13115)

Slutpris

3 000 000 kr


Vällingby - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Jämtlandsgatan 99, Vån 11 (13115)


Slutpris
3 000 000 kr

Vällingby - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Ljuvlig 3:a med en otrolig utsikt på vån 11 i fastighet anno 2018!

Nu finns chansen att förvärva detta ljuvliga hem (2018) högst upp i huset med en otrolig utsikt. Beläget på våning 11 av 11 med balkong i söderläge, finner vi denna högklassiga och väldisponerade trea med närhet till såväl natur som city. Lägenheten har stora fönsterpartier som bjuder på utsikt från två väderstreck, vilket gör att det känns otroligt ljus. Social planlösning som skapar en härlig atmosfär och ger dig generösa ytor att umgås med släkt och vänner. Ett modernt och bekvämt boende med hög standard på såväl material- som interiörsval. Bostaden är försedd med smakfulla materialval och stilfulla lösningar, vardagsrum, kök, master bedroom, ett bra sovrum, modernt och påkostat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Sällskapsdelen erbjuder gott om plats att möblera upp en rymlig vardagsrumsdel. Från bostadens hjärta nås den strålande balkongen i lugnt och fritt söderläge. I övrigt finns det ypperliga förvaringsmöjligheter i lägenheten samt ett förråd. Golvet pryds av vackert parkettgolv i ek och väggarna är vitmålade. Passar perfekt för såväl paret som familjen. Tillfälle att förvärva ett hem i toppklass. Ord kan inte beskriva känslan i bostaden, den måste upplevas på plats. Missa ej!

Solid förening med välskötta fastigheter och goda hyresintäkter. Garage under husen som enkelt nås med hiss från gården, plats går att få omgående, 770 kr/mån. Hemköp i föreningens lokal på entréplan som öppnar Maj 2019. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby Centrum och Bromma Blocks.

Välkommen hem!

Med vänliga hälsningar,
Micaela Rebel, 073-231 91 03


Boarea
65 kvm
Avgift
3 440 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
11 av 11 (Hiss finns)
Såld
2019-03-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.