Jämtlandsgatan 107, Vån 5 (11056)

Jämtlandsgatan 107, Vån 5 (11056)

Slutpris

3 150 000 kr


Vällingby Parkstad - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Jämtlandsgatan 107, Vån 5 (11056)


Slutpris
3 150 000 kr

Vällingby Parkstad - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Väldisponerad & barnvänlig 3:a från 2019 med solig balkong!

I nybyggd fastighet (2019) säljs denna väldisponerade och barnvänliga trerummare med balkong i söderläge. När man kommer in i bostaden välkomnas man direkt av den härliga atmosfären, ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna som bjuder på utsikt i två väderstreck. Luftiga sällskapsytor där såväl familj som vänner får gott om plats. Solig och rymlig balkong som vetter mot den mysiga innergården.

Belägen i populära kvarter, ett stenkast från Vällingby, med direkt närhet till kommunikationer, butiker, dagis och grönområden finns denna hemtrevliga och toppmoderna hörnlägenhet för er med höga krav. Väl genomtänkt och social planlösning som erbjuder all funktion och finess man kan tänkas behöva. Genomgående hög standard och sobra materialval. Interiören är ljus och modern, inget är lämnat åt slumpen.

Lägenheten är försedd med vardagsrum, smakfullt och funktionellt kök med bra förvarings och arbetsytor, två bra sovrum, modernt och påkostat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare samt handdukstork. Mycket goda förvaringsmöjligheter i lägenheten samt via ett förråd. Golvet pryds av vackert parkettgolv i ek och väggarna är målade i en ljus vit kulör. När man upplevt bostaden på plats så inser man vilket magiskt läge den har och hur lyxigt man kan bo. Med plats för både vardag och fest är detta en plats som man gärna vill vara på och ett hem att verkligen längta hem till. Tillträde flexibelt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka in visning. Ett bekvämt och bekymmersfritt hem som måste upplevas på plats. Missa inte denna pärla!

Solid förening med välskötta fastigheter och goda hyresintäkter. Garage under husen som enkelt nås från gården, plats går att få omgående, 770 kr/mån. Hemköp i föreningens lokal på entréplan, kontrakt tecknat på 10 år. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby Centrum och Bromma Blocks.

Välkomna hem till mysiga Jämtlandsgatan!


Boarea
65 kvm
Avgift
3 440 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 11 (Hiss finns)
Såld
2019-09-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.