Jämtlandsgatan 97

Jämtlandsgatan 97

Slutpris

2 720 000 kr


Vällingby Parkstad - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Jämtlandsgatan 97


Slutpris
2 720 000 kr

Vällingby Parkstad - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Fantastisk 2:a om 66 kvm i toppskick med mysig balkong!

I nyproducerad fastighet anno 2018 finns nu chans att förvärva en fantastisk tvåa med mysig balkong. I attraktiva Vällingby Parkstad återfinns detta toppmoderna boende för er med högt ställda krav. Det underbara läget och bostaden måste upplevas, ord kan ej beskriva.

Tilltalande och social planlösning som erbjuder generösa ytor för att umgås i större sällskap. Stora fönster som släpper in rikligt med ljus i bostaden och bjuder på utsikt i två väderstreck. Bostaden är försedd med genomgående hög standard på materialval och interiör, vardagsrum, smakfullt och funktionellt kök med bra förvarings och arbetsytor, mysigt och insynsskyddat sovrum, modernt och påkostat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare samt mysigt badkar.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor och bra förvaring i garderober. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här finns gott om plats för större soffgrupp, matgrupp och annat möblemang. Här nås den mysiga balkongen som verkligen höjer livskvalitén.

Genomgående vackert parkettgolv i ek och målade väggar i en ljus vit kulör. Mycket goda förvaringsmöjligheter i lägenheten. Känslan bör definitivt upplevas på plats då den inte går att beskriva. Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare för frågor eller för att boka in visning.

BRF Råckringen har god ekonomi, välskötta fastigheter och stora hyresintäkter. Garage under husen som enkelt nås med hiss från gården, plats går att få omgående, 770 kr/mån. Hemköp i föreningens lokal på entréplan, kontrakt tecknat på 10 år. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks.

Välkomna hem till mysiga Jämtlandsgatan!


Boarea
66 kvm
Avgift
3 493 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 11 (Hiss finns)
Såld
2020-01-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.