Sök Meny
Visningar
 • Måndag 23 januari 18:30-19:00

  Öppen visning

 • Söndag 22 januari 14:00-14:45

  Öppen visning

Boka visning
Vällingby / Vällingby - Råcksta
Multrågatan 25, 6 tr
Utgångspris: Kalkyl 2 495 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 88 kvm
Avgift: 4 931 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 sovrum

Vällingby - Vällingby - Råcksta / Multrågatan 25, 6 tr

Äntligen en fyra om 88 kvm med hiss till försäljning. Lugnt belägen i populära Råcksta/ Vällingby Parkstad och endast 100 m till t-banan. Hiss tar en upp till 6:e våningen där denna lägenhet med gavelläge finns. Lägenhet är genomgående i väldigt bra skick. Balkong med västerläge. Parkettgolv i alla rum samt vitmålade väggar. Stambytt helkaklat badrum sen ca 2010. Även separat gäst-WC finns. Promenadavstånd till Vällingby C och dess utbud av butiker, restauranger och caféer, förskolor och skolor samt till Nälstabadet, Grimsta naturreservat med motionsspår, Mälaren, badplatser, minigolf och fiske. Välkommen på visning!


Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Lägenheten är genomgående ljus och fräsch med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Hall Stor hall med bra avhängningsmöjligheter och förvaring. Hallen kan exempelvis användas som sällskapsrum eller arbetsrum. Säkerhetsdörr. Klädkammare Till höger om entrén finns en rymlig klädkammare och en garderob. Kök Ljust och trevligt kök med vita skåpluckor, bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Matplats för 4 personer invid fönstret. Från köket når man sovrum 1. Kyl/frys, diskmaskin (2017), spis, ugn och fläkt. Vardagsrum Stort vardagsrum med utgång till balkongen och fönster i två väderstreck. Här finns plats för soffa och övrig möblering. Från vardagsrummet når man sovrum 1. Balkong Mysig balkong med plats för möblering. Balkong med fritt västerläge. Sovrum 1 Fint sovrum med plats för säng, skrivbord samt garderob. Vita väggar och ekparkettgolv. Detta rum har två ingångar. Ett från vardagsrum och ett från kök. Sovrum 2 Stort sovrum med plats för dubbelsäng och insynsskyddad utsikt. Sovrum 3 Fint sovrum med plats för dubbelsäng och insynsskyddad utsikt. Wc Mindre toalett med en fondtapet och i övrigt ljust målade väggar, klinkergolv. Handfat med spegel och kakel ovanför och wc. Badrum Fräscht kaklat badrum med vitt/blått kakel och ljust klinkergolv. Utrustat med dusch, tvättmaskin (2017), handfat med spegelskåp och belysning ovanför, wc och handdukstork.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  88 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  4 rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1958
 • Värme och ventilationsanl.
  Vattenburen fjärrvärme från undercentral. Mekanisk frånluftsventilation i alla bostäder med värmeåtervinning.
 • Beskrivning
  5 punkthus uppförda i nio våningsplan med bostäder samt bottenplan med skyddsrum, förråd samt teknikutrymmen. I byggnaderna finns ett trapphus med en hiss i vardera. Byggnaderna har renoverats under årens lopp och är tillläggsisolerade med plåtfasader. Gjorda renoveringar 1988 - Balkongerna renoverade 2009-2010 - Vatten och avloppsstammar utbytta och alla badrum renoverade 2010 - Elektriska installationer moderniserade 2010 - Yttre fönsterbågen bytt till en i metall och fönsterkarmar utvändigt klädda i plåt 2011 - Renovering yttertak 2012 - Plåtfasaderna tvättade 2012 - Byte av golv, ommålat
Energideklaration
 • Energiprestanda
  127 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Datum: 2010-01-15
TV- och Internetanslutning
 • Internet Genom Comhem eller Bredbandsbolaget. TV Genom Comhem eller Bredbandsbolaget.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsplatser finns att hyra. Till de är det separat kö. Det finns parkeringsplatser att hyra i parkeringsgaraget vid Råcksta tunnelbana.
Ekonomi
 • Avgift
  4 931 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme och vatten
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Föreningen
 • Benämning
  Brf Tabulatorn. I föreningen finns 179 lägenheter.
 • Allmänt
  Brf Tabulatorn består av 5 stycken punkthus med 9 våningar vardera med adresserna Multrågatan 19-25 samt Håsjögränd 2 i Vällingby. Totalt så har föreningen 179 stycken lägenheter och 7 stycken lokaler. Föreningen övertog fastigheterna i april 2015.
 • Kommande renoveringar
  Tvättstugor kommer byggas de närmaste åren.
 • Gjorda renoveringar
  Gjorda renoveringar 1988 - Balkongerna renoverade 2009-2010 - Vatten och avloppsstammar utbytta och alla badrum renoverade 2010 - Elektriska installationer moderniserade 2010 - Yttre fönsterbågen bytt till en i metall och fönsterkarmar utvändigt klädda i plåt 2011 - Renovering yttertak 2012 - Plåtfasaderna tvättade 2012 - Byte av golv, ommålat
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Gemensamma utrymmen För närvarande finns en gemensam tvättstuga i området. Nya tvättstugor ska byggas i samtliga fem byggnader. Det finns ett stort källarförråd.
Området
 • Information om området: Namnet Råcksta är hämtat från Ruxta och Roghsta och betyder råg. Förmodligen kopplat till alla trädgårdsodlingar som bedrevs i området och dess närhet. Råcksta Gård (på kullen vid Råckstarondellen) är en av områdets äldsta byggnader, med rötter in i 1600-talet. Sedan 1955 är Vattenfall ägare till gården, som dessutom har sitt stora kontorskomplex väl synligt från Bergslagsvägen. Byggnaden var under en tid utnämnd till norra Europas största kontorshus. Tidigare fanns planer på att bygga ett stort sjukhus på just den kullen där Vattenfall nu ståtar. Den första inflyttningen till modernt boende i Råcksta ägde rum 1952, då även T-banan invigdes. Nu kan vi själva följa områdets utveckling, med i första hand byggnation av fräscha lägenheter av olika storlek. Kommunikation T-bana: Station Råcksta Buss 118 (Spånga - Råcksta). Buss 115 (Vällingby - Råcksta). Natur och Fritid Trakten kring Råcksta bjuder på härliga grönområden. Ta gärna en promenad kring Råcksta träsk, som en ljum sommarkväll kokar av djurliv. En gång i tiden, då vattennivån var betydligt högre, hade Råcksta träsk förbindelse med Bromma. På cykelavstånd finns Kaananbadet, som inbjuder till rekreation av olika slag. Affärer och Restauranger Några affärer finns i själva Råcksta, men närheten till Vällingby C, där det mesta man behöver för sina dagliga inköp finns, gör att de flesta väljer att göra inköpen där eller i något närliggande område.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.