Multrågatan 23 / Vällingby / Stockholm

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
72.8 kvm
Avgift
4 191 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7
Såld
2020-01-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Multrågatan såldes av oss 2020-01-21. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Multrågatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Multrågatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna trea om 73 kvm med hiss. Lägenheten är genomgående i mycket gott skick. Här erbjuds ett stort vardagsrum med fönster i två väderstreck samt utgång till den möblerbara balkongen, vilket ger ett otroligt ljus rummet igenom. Vidare finner ni ett väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbyråer, ett ljust rum som kan disponeras som ett mindre sovrum eller matrum om så önskas. Nya tvättstugor byggdes 2016 i varje hus. Föreningen har gott om parkeringsplatser och garageplatser. Nyöppnade Hemköp ligger rakt över gatan. Bostaden är lugnt belägen i populära Råcksta/Vällingby Parkstad och endast 100 m till tunnelbanan som tar er till Stockholm central på ca 25 minuter.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.