Nickelgränd 10, 5 tr / Vällingby / Stockholm

Slutpris
2 190 000 kr
Referensnummer
174 510
Boarea
75 kvm
Avgift
3 284 kr/mån
Driftkostnad
450 kr/mån
Såld
2014-08-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nickelgränd 10, 5 tr såldes av oss 2014-08-14. Se alla våra försäljningar i Vällingby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modern trea om 75 kvm som nyligen genomgått en omfattande renovering. Stor balkong i sydvästläge. Hiss finns. Nytt kök med integrerad diskmaskin, varmluftsugn, mikro, spishäll, fläkt, side by side kyl och frys med inbyggd ismaskin. Vita högblanka luckor, svart bänkskiva och svart stänkskydd i glas. Helkaklat badrum med klinkergolv och modern inredning. Två väldigt rymliga sovrum varav en med en stor garderob. Klädkammare i anslutning till hallen. Råcksta T-bana ligger några hundra meter bort, där tar det ca 25 min in till T-centralen. Beläget med 15 min gångavstånd eller en station med tunnelbanan till Vällingby City med all tänkbar service, butiker, biograf, restauranger, gym, simhall, t-bana samt bussar. Nära till förskola, skola, grönområden som Grimstaskogen, Maltesholmsbadet, Kaananbadet, Grimsta IP samt ett ridhus.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.