Sök Meny
Såld

Vällingby - Vällingby - Råcksta / Grimsta / Nickelgränd 10, 6 tr

Nyrenoverad på 6 tr!

Nyrenoverad lägenhet i stilrent och modernt utförande med en fantastisk utsikt från 6:e våningen! Möblerbar balkong med insynsfri utsikt! Det är föreningen som säljer lägenheten och har sett till att den renoverats fackmannamässigt och korrekt nu inför försäljningen. Hela lägenheten har renoverats med bra och stilrena materialval, med genomlöpande vita väggar samt fint ekparkettgolv. Modernt fullutrustat kök med matplats intill, två sovrum där man får plats med dubbelsäng i båda samt garderober, stort vardagsrum, rymlig klädkammare samt nyrenoverat helkaklat badrum med förberett för tvätt- och torkmaskin.

Flexibelt tillträde.

Populär förening med god ekonomi och låg avgift. I föreningen finns flertalet parkeringsplatser, garage, övernattningslägenhet med flera sängplatser, festlokal, stor grillplats, lekplatser samt tvättstuga. Ingen avgiftsändring planerad el beslutad.

Närhet till det mesta. Endast ett par hundra meter till T-banan gör att man lätt kan ta sig runt i Västerort och Stockholm. Med T-bana kommer man sig in till T-centralen på ca 28 min. Vällingby C med sitt stora serviceutbud finns med t-bana endast 2 min bort. Där finns många butiker, restauranger, caféer, systembolag, bio, vårdcentral, banker mm mm. Alldeles intill föreningen finns natursköna sjön Råcksta Träsk och Grimsta naturreservat med fina motionsslingor samt badplatser, både sandstrand och klippor.

Varmt välkommen på visning!
(OBS! ingen förhandsvisning kommer ske)

Sponsrade länkar
Vällingby / Vällingby - Råcksta / Grimsta
Nickelgränd 10, 6 tr
Slutpris: 2 900 000 kr
Boarea: 76 kvm
Avgift: 3 395 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 6 av 8 (Hiss finns)
Såld: 2016-11-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vällingby / Nickelgränd