Nickelgränd 14 / Vällingby - Råcksta / Grimsta / Vällingby / STOCKHOLM

Högst upp med fantastiskt läge!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
4 945 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-06-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nickelgränd såldes av oss 2017-06-28. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Nickelgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby - Råcksta / Grimsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTERAT PRIS!
VISNING MÅNDAG 26/6 kl 18:00-18:30!

Högst upp med ett fantastiskt läge finner man denna färggranna pärla som måste upplevas på plats!
Riktigt stor halvmåneformad balkong med härligt soligt söderläge över grönska med sjöglimt mellan skogens löv. Plats för utemöblering för flera samt blommor och odlingar om man har gröna fingrar. Välplanerad lägenhet med genomlöpande rymliga rum och bra förvaring som ytskicktrenoverats de senaste åren. Hall med klädkammare, badrum med plats för tvättmaskin, rejält vardagsrum, kök med matplats för flera, sovrum med dubbelsäng. Från alla lägenhetens fönster har man den fantastiska gröna utsikten och insynsskyddet.

I månadsavgiften ingår värme, V/A, kabel-tv samt bredband. De fyra fastigheterna byggdes år 1998 med fina detaljer och utformning.

Lugnt område uppe på höjd med återvändsgata. En liten skyddad oas med närhet till T-bana Råcksta, Vällingby Centrum med sitt stora serviceutbud samt fina naturområden alldeles intill med badplatser längs med Mälaren.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration