Nickelgränd 6

Nickelgränd 6

Slutpris

3 250 000 kr


Vällingby - Råcksta / Grimsta— Vällingby— STOCKHOLM

Nickelgränd 6


Slutpris
3 250 000 kr

Vällingby - Råcksta / Grimsta— Vällingby— STOCKHOLM

Nyrenoverad lägenhet!

Nyrenoverad lägenhet i stilrent och modernt utförande med en en insynsfri utsikt från 3:e våningen! Möblerbar balkong med insynsfri utsikt! Det är föreningen som säljer lägenheten och har sett till att den renoverats fackmannamässigt och korrekt nu inför försäljningen. Hela lägenheten har renoverats med bra och stilrena materialval, med genomlöpande vita väggar samt fint ekparkettgolv. Modernt fullutrustat kök med matplats intill, två sovrum där man får plats med dubbelsäng i båda samt garderober, stort vardagsrum, rymlig klädkammare samt nyrenoverat helkaklat badrum med förberett för tvätt- och torkmaskin.

Flexibelt tillträde.

Populär förening med god ekonomi och låg avgift. I föreningen finns flertalet parkeringsplatser, garage, övernattningslägenhet med flera sängplatser, festlokal, stor grillplats, lekplatser samt tvättstuga. Ingen avgiftsändring planerad el beslutad.

Närhet till det mesta. Endast ett par hundra meter till T-banan gör att man lätt kan ta sig runt i Västerort och Stockholm. Med T-bana kommer man sig in till T-centralen på ca 28 min. Vällingby C med sitt stora serviceutbud finns med t-bana endast 2 min bort. Där finns många butiker, restauranger, caféer, systembolag, bio, vårdcentral, banker mm mm. Alldeles intill föreningen finns natursköna sjön Råcksta Träsk och Grimsta naturreservat med fina motionsslingor samt badplatser, både sandstrand och klippor.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
76 kvm
Avgift
3 395 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2017-09-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.