Östersundsgatan 4, Markplan med uteplats (22013)

Östersundsgatan 4, Markplan med uteplats (22013)

Slutpris

2 040 000 kr


Vällingby Parkstad - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Östersundsgatan 4, Markplan med uteplats (22013)


Slutpris
2 040 000 kr

Vällingby Parkstad - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Fantastisk 1:a om 42 kvm med soligt läge i Vällingby Parkstad!

Unik chans! Fantastisk etta om 42 kvm med stor möblerbar och solig uteplats. Ett toppmodernt boende med magiskt läge, här möts det bästa av två världar i hjärtat av Västerort, måste upplevas. Detta är en plats man vill vara på, där både vardag och fest får plats. Belägen med direkt närhet till tunnelbanan och Hemköp runt hörnet. Garage i huset.

I pulserande Vällingby Parkstad, med ett lugnt läge på Östersundsgatan finner vi detta hem som är utöver det vanliga, inget är lämnat åt slumpen. Optimalt planerad där varje kvadratmeter har ett syfte och disponeras på bästa möjliga sätt. Tack vare den generösa takhöjden om 2,5 m och ljuset som flödar in får lägenheten en extra dimension.

Vardagsrum och kök i en öppen och social planlösning, en perfekt samlingsplats för att umgås med familj och vänner. Sällskapsdelen erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en rymlig matplats. Lägenheten är försedd med smakfullt och funktionellt kök i vitt med bra förvarings och arbetsytor, en mysig och väl tilltagen sovalkov med plats för 1,20 m säng, modernt och påkostat badrum med all bekvämlighet som önskas, b.la. kombinerad tvättmaskin och torktumlare. En bostad med ljus interiör och högklassiga materialval.

Lägenheten erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober samt via ett källarförråd som enkelt nås med hissen. Golvet pryds av vackert parkettgolv i ek och väggarna är målade i en ljus vit kulör. Tillträde flexibelt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka in privatvisning. BRF Råckringen har god ekonomi, välskötta fastigheter, garage under husen, en plats kostar 770 kr/mån och Hemköp som hyresgäst i lokalen på entréplan längs Jämtlandsgatan, kontrakt tecknat på 10 år.

Välkomna hem till mysiga Östersundsgatan 4!


Boarea
42 kvm
Avgift
2 223 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-12-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.