Oviksgatan 34

Oviksgatan 34

Slutpris

5 825 000 kr


Vällingby— STOCKHOLM

Oviksgatan 34


Slutpris
5 825 000 kr

Vällingby— STOCKHOLM

Välkommen till ett hem att trivas i på Oviksgatan 34

Välkommen till denna fina friköpta 50-tals villa med 5 rok, varav 3 sovrum om totalt 166 kvm. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område. Huset andas ljus och rymd med fina materialval. På övre plan finns två sovrum, ett helkaklat badrum med golvvärme, en rymlig välkomnande hall med två inbyggda garderober, ett stort vardagsrum med öppen spis och utgång till altan i vinkel. Man kan lätt dela av vardagsrummet om man skulle behöva ha ett extra sovrum på övre plan. På nedre plan finns en hall som idag fungerar som kontor/arbetshörna, relaxrum med bastu och ett bubbelbadkar, helkaklad tvättstuga, allrum som idag används som ett biorum och en helkaklad WC. Via allrummet når du ett luftigt och mysigt sovrum. Ingång till garaget från hallen. Huset har bergvärmepump som genererar låga driftskostnader samt golvvärme på hela nedre plan. Plats för minst två bilar på uppfarten.

På några minuters gångavstånd tar du dig till Vällingby City med sitt stora serviceutbud på över 200 butiker, restauranger, pubar, biograf, träningscenter och kommunikationer, med flertalet bussar och t-banan. T-banan tar dig till T-Centralen på ca 28 min. Nära till ett stort naturreservat med fina promenadstråk, badplatser med bla sandstrand på Kaananbadet samt Maltesholmsbadet och dessutom ett ridhus.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
83/83 kvm
Driftkostnad
43 480 kr/år
Tomtarea
572 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-06-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.