Råcksta Gårdsväg 28, Vån 4 / Vällingby - Råcksta / Vällingby / Stockholm

Välplanerad hörnlägenhet med inglasad balkong i fritt läge!

Boarea
75 kvm
Avgift
4 087 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 12 (Hiss finns)
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Välkommen till en mycket ljus och välplanerad trea med inglasad balkong. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som förlänger säsongen. Den mysiga balkongen ger utrymme för sittgrupp och växter för den som önskar. Kök och vardagsrum i en social och delvis öppen planlösning. Fint kök med gott om förvaring- och arbetsyta samt plats för matgrupp för ca 4-6 personer. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng samt ett mindre sovrum som såväl kan disponeras som arbetsrum. Stora fönsterpartier som skapar ett fint ljusflöde och ger lägenheten en extra dimension. Ett modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Klinkergolv och helkaklade väggar. I övrigt finns det gott om avhängnings- och förvaringsmöjligheter i lägenheten samt ett källarförråd.

Välkommen hem!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 14 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Planritning
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  75 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum:
  3 (2 sovrum)
 • Våning:
  4 av 12
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Föreningen disponerar över 36 st parkeringsplatser varav 35 st på parkeringsdäck i gemensamhetsanläggning. Kö tillämpas.
Övrigt
 • Till bostaden hör ett förråd beläget i källaren.
Ekonomi
 • Avgift:
  4 087 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår bostadsrättstillägg och värme
 • Kommentar, månadsavgift
  Varmvatten debiteras individuellt efter uppmätt förbrukning. Obligatoriskt tillägg för Telia Triple Play- funktion som levererar digitaltv, bredbandstelefoni och internetanslutning (220 kr).
 • Försäkring:
  100 kr/mån
 • Hushållsström:
  250 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad:
  350 kr/mån
 • Kommentar, driftkostnad
  Driftkostnaderna är schablonberäknade.
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift:
  1 110 kr
 • Pantsättningsavgift:
  444 kr
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning:
  Brf Tännforsen.
 • Allmänt
  Brf Tännforsen är en äkta förening som bildades 2014 som i dagsläget består av totalt 60 st lägenheter varav 60 st är upplåtna med bostadsrätt samt 1 st lokal. Föreningen godkänner ej juridisk person och delat ägande med 10 % som minsta ägarandel. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Agenta Förvaltning. På föreningens fastighet finns ett flerbostadshus med totalt 60 st bostadsrättslägenheter, total boarea ca 4 020 kvm och en lokal med en total lokalarea om ca 204 kvm.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  I entrérummet finns postboxar dit posten levereras. Morgontidningen levereras till en tidningshållare utanför tamburdörren. Cykel- och barnvagnsrum finns i källarplan. I fastigheten finns även Puls och Träning. http://pulsochtraning.se/vara-gym/gym-racksta/
  Avfallssortering finns på kvartersgatan för hushållsavfall, tidningar och glas.
Området
 • Vällingby Parkstad

  Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947 - 1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer.

  Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004–2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

  På platsen för Vällingby centrum låg tidigare byn Vällingby, som bestod av ett antal små gårdar med gamla anor. Idag finns mycket få byggnader från denna tid kvar. Småstugorna i Vällingby-Råcksta började bebyggas 1952 genom småstugebyråns försorg. Detta område ligger nära till Vällingbyskolan, nära till bussar och man når Centrum på 15 minuters promenad.
Sponsrade länkar

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Klicka här för att börja använda kartan
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier