Råcksta Gårdsväg 28, Vån 4 / Vällingby - Råcksta / Vällingby / Stockholm

Ljuvlig hörnlägenhet med fritt läge och inglasad balkong!

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
4 088 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 12 (Hiss finns)
Såld
2019-04-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Råcksta Gårdsväg såldes av oss 2019-04-25. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Råcksta Gårdsväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby - Råcksta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu saluförs en mycket ljus och välplanerad trea i nyskick med inglasad balkong. Social planlösning som erbjuder generösa ytor för att umgås i större sällskap. Ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna, som bjuder på utsikt i två väderstreck. Sällskapsdelen, som har öppen planlösning mot köket, erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en rymlig matplats. Bostaden är försedd med genomgående hög standard på materialval och interiör, vardagsrum, smakfullt och funktionellt kök med bra förvarings och arbetsytor, två mysiga och insynsskyddade sovrum, modernt och påkostat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. I övrigt finns det gott om avhängnings- och förvaringsmöjligheter i lägenheten.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.