Råckstavägen 21, 3tr / Vällingby - Råcksta / Vällingby / Stockholm

Slutpris
2 630 000 kr
Referensnummer
119 676
Boarea
103 kvm
Avgift
5 181 kr/mån
Driftkostnad
550 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-02-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Råckstavägen 21, 3tr såldes av oss 2014-02-13. Se alla våra försäljningar i Vällingby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby - Råcksta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna moderna och stilfulla 4:a om 103 kvm belägen i högt läge med både en stor balkong och fransk balkong. Hiss finns till alla plan, t.o.m. ner till garaget! Lägenheten är i mycket gott skick med genomgående parkettgolv i hela bostaden och ljusa toner på väggarna. Fullutrustat kök med moderna vitvaror och kakel ovan bänkskivan. Fräscht helkaklat badrum med uppvärmt klinkergolv samt tvättmaskin & torktumlare. Tre sovrum i bra storlek. Lägenheten är fantastiskt ljus tack vare det höga läget samt stora fönsterytor i tre vädersträck. Populär och stabil förening. På gården finns det boulebana och lekplats. Gården är bilfri. Kabel & bredband ingår i avgiften.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.