Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Vällingby - Vällingby - Råcksta / Råckstavägen 80, 1tr

Välkommen till denna underbara gavel 3:a om 75,5 m² med delvis inglasad balkong om ca 8 m² i soligt sydvästläge. Bo i modern byggnad från år 2008 och alla dess bekvämligheter och självklart med hiss. Föreningen äger marken. Lägenheten präglas av ljus och rymd tack vare en takhöjd på 2,6 m² och härliga fönsterpartier i två väderstreck. Lätt möblerad lägenhet med separat kök och två bra sovrum. Smakfullt och välutrustat kök med ljusa luckor och läckra detaljer. Helkaklat fräscht och rymligt badrum med TM/TT, duschhörna och golvvärme. I avgiften ingår allt, värme, vatten, kabel-TV (basutbud), bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg. Gångavstånd till Råcksta t-bana och Vällingby C med dess utbud av butiker, restauranger och caféer. Promenadavstånd till Nälstabadet, gym, Grimsta naturreservat med motionsspår, Mälaren, badplatser, minigolf och fiske.

Här bor man nära till bussen som tar dig till Vällingby C och Spånga C. I Vällingby C har man T-banans gröna linje samt flertalet bussar som tar en runt i Västerort. Från Vällingby C tar det endast ca 28 min in till T-centralen och från Spånga C kan man ta pendeltåget in till T-centralen på ca 12 minuter.

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Vällingby / Vällingby - Råcksta
Råckstavägen 80, 1tr
Slutpris: 2 295 000 kr
Boarea: 75,5 kvm
Avgift: 5 745 kr/mån
Driftkostnad: 610 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 1 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2016-12-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vällingby / Råckstavägen

Andra liknande sålda bostäder

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.