Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Vällingby - Vällingby - Råcksta / Råckstavägen 80, 1tr

Välkommen till denna underbara gavel 3:a om 75,5 m² med delvis inglasad balkong om ca 8 m² i soligt sydvästläge. Bo i modern byggnad från år 2008 och alla dess bekvämligheter och självklart med hiss. Föreningen äger marken. Lägenheten präglas av ljus och rymd tack vare en takhöjd på 2,6 m² och härliga fönsterpartier i två väderstreck. Lätt möblerad lägenhet med separat kök och två bra sovrum. Smakfullt och välutrustat kök med ljusa luckor och läckra detaljer. Helkaklat fräscht och rymligt badrum med TM/TT, duschhörna och golvvärme. I avgiften ingår allt, värme, vatten, kabel-TV (basutbud), bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg. Gångavstånd till Råcksta t-bana och Vällingby C med dess utbud av butiker, restauranger och caféer. Promenadavstånd till Nälstabadet, gym, Grimsta naturreservat med motionsspår, Mälaren, badplatser, minigolf och fiske.

Här bor man nära till bussen som tar dig till Vällingby C och Spånga C. I Vällingby C har man T-banans gröna linje samt flertalet bussar som tar en runt i Västerort. Från Vällingby C tar det endast ca 28 min in till T-centralen och från Spånga C kan man ta pendeltåget in till T-centralen på ca 12 minuter.

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Vällingby / Vällingby - Råcksta
Råckstavägen 80, 1tr
Slutpris: 2 295 000 kr
Boarea: 75,5 kvm
Avgift: 5 745 kr/mån
Driftkostnad: 610 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 1 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2016-12-08
Noemi Nagy Ansvarig mäklare
Noemi Nagy
Mäklarhuset Enskede
Ansvarig mäklare
E-post
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Vällingby / Råckstavägen