Skattegårdsvägen 57 / Vällingby Centrum / Vällingby / STOCKHOLM

Seniorboende!

Slutpris
3 150 000 kr
Boarea
89 kvm
Avgift
5 631 kr/mån
Rum
4 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-08-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skattegårdsvägen såldes av oss 2017-08-18. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Skattegårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna rymliga seniorlägenhet på 89 kvm fördelat på 4 rum! Lugnt boende för dig som är över 55 år belägen på 2:a våningen i fastighet med rymlig hiss. Ljus och luftig lägenhet med fönster i fyra väderstreck och inglasad balkong i härlig insynskyddat söderläge. Välplanerad lägenhet med rymliga rum fördelade på hall med klädkammare intill, vardagsrum med goda möbleringsalternativ, inglasad balkong som kan öppnas upp, två sovrum med plats för säng och garderob, ordentligt kök med bra förvaring, trevlig matsal med plats för stora middagar samt rymligt kaklat duschrum med tvättmaskin. Beläget i populär förening som har mycket god ekonomi. Inga avgiftshöjningar sen föreningen bildades och inga planerade. Närhet till Vällingby Centrum med gångavstånd alternativt tar man bussen som går utanför. I Vällingby C finns stort utbud av matbutiker, butiker, resturang, vårdcentral, T-bana samt flertalet bussar. Fin natur i området.


Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration