Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Vällingby - Vällingby Centrum / Skattegårdsvägen 57

Seniorboende!

Välkommen till denna rymliga seniorlägenhet på 89 kvm fördelat på 4 rum! Lugnt boende för dig som är över 55 år belägen på 2:a våningen i fastighet med rymlig hiss. Ljus och luftig lägenhet med fönster i fyra väderstreck och inglasad balkong i härlig insynskyddat söderläge. Välplanerad lägenhet med rymliga rum fördelade på hall med klädkammare intill, vardagsrum med goda möbleringsalternativ, inglasad balkong som kan öppnas upp, två sovrum med plats för säng och garderob, ordentligt kök med bra förvaring, trevlig matsal med plats för stora middagar samt rymligt kaklat duschrum med tvättmaskin. Beläget i populär förening som har mycket god ekonomi. Inga avgiftshöjningar sen föreningen bildades och inga planerade. Närhet till Vällingby Centrum med gångavstånd alternativt tar man bussen som går utanför. I Vällingby C finns stort utbud av matbutiker, butiker, resturang, vårdcentral, T-bana samt flertalet bussar. Fin natur i området.


Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Vällingby / Vällingby Centrum
Skattegårdsvägen 57
Slutpris: 3 150 000 kr
Boarea: 89 kvm
Avgift: 5 631 kr/mån
Driftkostnad: 550 kr/mån
Rum: 4 rum (2 sovrum)
Våning: 2 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Vällingby / Skattegårdsvägen