Ullvidevägen 43

Ullvidevägen 43

Slutpris

2 350 000 kr


Vällingby - Vinsta— Vällingby— Stockholm

Ullvidevägen 43


Slutpris
2 350 000 kr

Vällingby - Vinsta— Vällingby— Stockholm

Topprenoverad gavellägenhet med 2 balkonger!

ACCEPTERAT PRIS 2.450.000 KR! NY VISNING SÖNDAG 11/2 KL.14.30-15.00. Välkomna till en av områdets finaste lägenhet! Här finns det mesta man vill önska sig! Smakfullt topprenoverad gavellägenhet, trea om 79 kvm med genomgående nya ytskikt och takbelysning. Vad sägs om ett helt nytt påkostat fullutrustat kök, (2015/16) med alla bekvämligheter man kan tänka sig. Här finns det rymlig plats att avnjuta middagen för den stora familjen! Fint stilrent och helrenoverat badrum 2011 med ny inredning. Plats för både badkar och tvättpelare. Stort och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Härifrån ta ni er ut till den inglasade balkongen med plats för loungegrupp där ni kan avnjuta kvällssolen i goda vänners sällskap.
Stort sovrum med plats för den robusta dubbelsängen och ingång till din egna "walk in closet", inredd med garderober och tillhörande skjutdörrar. Det andra sovrummet är rymligt och även där med garderober och tillhörande spegel skjutdörrar. Här kan ni med enkla medel göra om till två sovrum, om så önskas!
Tack vare sitt gavelläge har ni en egen balkong/ uteplats utanför entren. Här finns det gott om utrymme för möblemang, grillen och krukväxter.

Ett populärt, lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor/förskolor och naturen runt hörnet.

Bra läge mellan Vällingby och Spånga med goda kommunikationer. Med buss till antingen Vällingby eller Spånga når man Stockholm C med gröna linjen från Vällingby på ca 27 min och via pendeltåget från Spånga C på endast 12 min.

Förråd på samma våningsplan samt stor hiss!


Boarea
79 kvm
Avgift
3 837 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-02-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.