Ullvidevägen 21 A / Vällingby-Vinsta / Vällingby / Stockholm

En perfekt planerad 1:a med stor uteplats i sydvästläge!

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
2 419 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
bv (Hiss finns)
Såld
2018-08-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ullvidevägen såldes av oss 2018-08-26. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Ullvidevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby-Vinsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Det perfekta första boendet för dig! En stor rymlig etta med ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster och den helglasade balkongdörren. I lägenheten finns plats för säng som man kan skilja av från övriga rummet, soffgrupp och mediamöbler finns det gott om plats för. Du kliver ut från rummet till den stora uteplatsen som har sol hela dagen och det finns gott om utrymme för soffgrupp och matbord. Här kan du bjuda över vänner för att avnjuta en härlig middag på uteplatsen. Köket är rymligt med plats för ett matbord. När du går från köket till det stora vardagsrummet har du platsbyggda spegelglas garderober längs med hela väggen.

Ett populärt, lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor/förskolor och naturen runt hörnet.
Bra läge mellan Vällingby och Spånga med goda kommunikationer. Med buss till antingen Vällingby eller Spånga når man Stockholm C med gröna linjen från Vällingby på ca 27 min och via pendeltåget från Spånga C på endast 12 min.

En bostad att älska att bo i!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration