Vittangigatan 43 / Vällingby Centrum / Vällingby / Stockholm

Slutpris
2 100 000 kr
Referensnummer
32 403
Boarea
69 kvm
Avgift
3 091 kr/mån
Såld
2014-10-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vittangigatan 43 såldes av oss 2014-10-08. Se alla våra försäljningar i Vällingby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Centrumnära 3:a i Vällingby i mycket gott skick. Genomgående parkettgolv i hela lägenheten samt stilrent modernt kök. Snygga lösningar av ljussättning så som ledbelysning infällt i dörröppningar. Mysig balkong i västerläge mot innergård. Stambytt helkaklat badrum med klinkergolv. Stort full utrustat nytt kök med gott om förvaring. Praktisk garderobsförvaring i den inre hallen i form av skjutdörrs garderober som sväljer rejält med kläder. Nära Vällingby Centrum med all daglig service och kommunikationer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.