Vittangigatan 1

Vittangigatan 1

Slutpris

1 800 000 kr


Vällingby— Stockholm

Vittangigatan 1


Slutpris
1 800 000 kr

Vällingby— Stockholm

Perfekt planerad 1:a med balkong i Vällingby Centrum!

Varmt välkommen till det perfekta boendet på Vittangigatan 1. Mitt i Vällingby Centrum ligger denna enrummare på 23kvm. Det perfekta första boendet för dig! Ett stort rymligt rum med ett fantastiskt ljusinsläpp från två fönster. I lägenheten finns plats för säng, soffgrupp och matplats. Alla fönster är bytta 2018. Bra lägenhet som man kan renovera lite efter sin egen smak.

I BRF Reversalet bor ni i en bra och populär förening med centralt läge ett stenkast från Vällingby Centrum med all tänkbar shopping-och nöjesutbud.

Tunnelbanans gröna linje ligger bara en minuts promenad från lägenheten och tar dig in till stan på endast 26 minuter. Från Vällingby går flertalet bussar till bl.a. Spånga Station, med anknytning till pendeltåg, Kista Centrum och tunnelbanans blå linje.

Dessutom har ni promenadavstånd till Mälarens strand och vacker natur. För den friluftsintresserade, löparen och motionären finns fina löpspår i Grimsta samt ett stort utegym, detta på bara några minuters gångavstånd.


Boarea
34 kvm
Avgift
2 080 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 11 (Hiss finns)
Såld
2018-07-12

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Vittangigatan såldes av oss 2018-07-12. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Vittangigatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.