Vittangigatan 1 / Vällingby / Stockholm

Perfekt planerad 1:a med balkong i Vällingby Centrum!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
34 kvm
Avgift
2 080 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 11 (Hiss finns)
Såld
2018-07-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på vittangigatan såldes av oss 2018-07-12. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på vittangigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av vittangigatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till det perfekta boendet på Vittangigatan 1. Mitt i Vällingby Centrum ligger denna enrummare på 34kvm. Det perfekta första boendet för dig! Ett stort rymligt rum med balkong och ett fantastiskt ljusinsläpp från två fönster. I lägenheten finns plats för säng, soffgrupp och matplats. Alla fönster är bytta 2018. Bra lägenhet som man kan renovera lite efter sin egen smak.

I BRF Reversalet bor ni i en bra och populär förening med centralt läge ett stenkast från Vällingby Centrum med all tänkbar shopping-och nöjesutbud.

Tunnelbanans gröna linje ligger bara en minuts promenad från lägenheten och tar dig in till stan på endast 26 minuter. Från Vällingby går flertalet bussar till bl.a. Spånga Station, med anknytning till pendeltåg, Kista Centrum och tunnelbanans blå linje.

Dessutom har ni promenadavstånd till Mälarens strand och vacker natur. För den friluftsintresserade, löparen och motionären finns fina löpspår i Grimsta samt ett stort utegym, detta på bara några minuters gångavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration