Vittangigatan 29

Vittangigatan 29

Slutpris

2 935 000 kr


Vällingby Centrum— Vällingby— Stockholm

Vittangigatan 29


Slutpris
2 935 000 kr

Vällingby Centrum— Vällingby— Stockholm

Superfin 4:a med mysig balkong i hjärtat av Vällingby C!

Välkommen till ett fantastiskt boende med mysig balkong i sydväst mot grönskan - här bor du med ett utmärkt läge i hjärtat av Vällingby Centrum. Lägenheten har en genomgående planlösning med ljusinsläpp från två väderstreck vilket skapar ett fint ljusflöde samt en härlig atmosfär. Här erbjuds du ett boende som är smakfullt renoverat och där inga detaljer är lämnade åt slumpen. Snyggt och modernt kök i grått med integrerade vitvaror vilket skapar en känsla för lyx - här möts snygga detaljer med funktionalitet. Golvet pryds av vackert vitpigmenterat parkettgolv och väggarna är målade i vitt. Trivsam och social planlösning som ger dig generösa ytor att umgås med vänner och familj. Stilrent badrum utrustat med bland annat duschväggar i klarglas, takdusch samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare för en bekvämare vardag. Separat WC i anslutning till badrummet. I övrigt finns det goda avhängnings- förvaringsmöjligheter i lägenheten genom bland annat en walk in closet samt ett förråd att nyttja i källaren. Detta är verkligen ett hem att trivas och umgås i - där all bekvämlighet du kan önska återfinns. Ett perfekt hem för familjen som har lite högre krav på sitt boende.

Ljus och välkomnande hall med bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter bakom flertalet garderober med bevarade original detaljer. Från den inre hallen når du till det smakfulla och moderna köket. Här finns plats för matgrupp om ca 4-6 personer. I det generösa vardagsrummet slås ni av den fantastiska rymden samt ljusflödet från det stora fönsterpartiet. Vardagsrummet är lättmöblerat och har plats för det mesta. Med endast ett kliv ut når du bostadens underbara balkong som vetter mot grönskan och erbjuder soltimmar under hela dagen - en mysig och rogivande oas att komma ut till. Här kan du avnjuta en kopp kaffe på morgonen till fåglarnas kvittrande eller njuta av den fina kvällssolen. Lägenheten erbjuder även tre stycken mycket väl tilltagna sovrum. Fint ljusflöde, rymliga och rofyllda. Två stycken är placerade med ett lugnt läge mot baksidan. Master Bedroom ligger i anslutning till kök och vardagsrum och kan för den som önskar nyttjas som matrum/matsal. Jag rekommenderar dig starkt att uppleva denna fantastiska bostad på plats - vi ses på visningen!

Här bor du även i en populär och välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi och flertalet renoveringar bakom sig. Läget som sådant är verkligen optimalt och unikt. Vittangigatan är en av Vällingbys mest eftertraktade adresser med ett fåtal meter till Vällingby Centrum samt närhet till utmärkta kommunikationer i form av tunnelbanans gröna linje som tar dig in till Stockholms puls på endast 29 min. Vällingby Centrum erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat shopping, restauranger, biograf och mysiga caféer. I närheten finns även förskolar och skolor. För dig som är gillar natur finns det fantastiska promenadstråk och badplatser längs Mälarens glittrande vatten.

Välkommen hem!

Med vänliga hälsningar,
Micaela Rebel, 073-231 91 03


Boarea
87 kvm
Avgift
4 977 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-11-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.