Vittangigatan 29, Vån 1 / Vällingby Centrum / Vällingby / Stockholm

Superfin 4:a med mysig balkong i hjärtat av Vällingby C!

Utgångspris
2 750 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea
87 kvm
Avgift
4 977 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse Budgivning

Välkommen till ett fantastiskt boende med mysig balkong i sydväst mot grönskan - här bor du med ett utmärkt läge i hjärtat av Vällingby Centrum. Lägenheten har en genomgående planlösning med ljusinsläpp från två väderstreck vilket skapar ett fint ljusflöde samt en härlig atmosfär. Här erbjuds du ett boende som är smakfullt renoverat och där inga detaljer är lämnade åt slumpen. Snyggt och modernt kök i grått med integrerade vitvaror vilket skapar en känsla för lyx - här möts snygga detaljer med funktionalitet. Golvet pryds av vackert vitpigmenterat parkettgolv och väggarna är målade i vitt. Trivsam och social planlösning som ger dig generösa ytor att umgås med vänner och familj. Stilrent badrum utrustat med bland annat duschväggar i klarglas, takdusch samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare för en bekvämare vardag. Separat WC i anslutning till badrummet. I övrigt finns det goda avhängnings- förvaringsmöjligheter i lägenheten genom bland annat en walk in closet samt ett förråd att nyttja i källaren. Detta är verkligen ett hem att trivas och umgås i - där all bekvämlighet du kan önska återfinns. Ett perfekt hem för familjen som har lite högre krav på sitt boende.

Ljus och välkomnande hall med bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter bakom flertalet garderober med bevarade original detaljer. Från den inre hallen når du till det smakfulla och moderna köket. Här finns plats för matgrupp om ca 4-6 personer. I det generösa vardagsrummet slås ni av den fantastiska rymden samt ljusflödet från det stora fönsterpartiet. Vardagsrummet är lättmöblerat och har plats för det mesta. Med endast ett kliv ut når du bostadens underbara balkong som vetter mot grönskan och erbjuder soltimmar under hela dagen - en mysig och rogivande oas att komma ut till. Här kan du avnjuta en kopp kaffe på morgonen till fåglarnas kvittrande eller njuta av den fina kvällssolen. Lägenheten erbjuder även tre stycken mycket väl tilltagna sovrum. Fint ljusflöde, rymliga och rofyllda. Två stycken är placerade med ett lugnt läge mot baksidan. Master Bedroom ligger i anslutning till kök och vardagsrum och kan för den som önskar nyttjas som matrum/matsal. Jag rekommenderar dig starkt att uppleva denna fantastiska bostad på plats - vi ses på visningen!

Här bor du även i en populär och välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi och flertalet renoveringar bakom sig. Läget som sådant är verkligen optimalt och unikt. Vittangigatan är en av Vällingbys mest eftertraktade adresser med ett fåtal meter till Vällingby Centrum samt närhet till utmärkta kommunikationer i form av tunnelbanans gröna linje som tar dig in till Stockholms puls på endast 29 min. Vällingby Centrum erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat shopping, restauranger, biograf och mysiga caféer. I närheten finns även förskolar och skolor. För dig som är gillar natur finns det fantastiska promenadstråk och badplatser längs Mälarens glittrande vatten.

Välkommen hem!

Med vänliga hälsningar,
Micaela Rebel, 073-231 91 03

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 38 bilder
Sponsrade länkar
Inspiration
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Hall
  Inbjudande och ljus hall med bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Från hallen når du även badrummet och toaletten. Väggarna är målade i vitt och golvet pryds av ett vackert vitpigmenterat parkettgolv.
 • Vardagsrum
  Stort och ljust vardagsrum. Här har du ett fint ljusflöde från stora fönster. I vardagsrummet finns det gott om plats för soffgrupp och TV-möbel. Med endast ett kliv ut från vardagsrummet når du balkongen, här finns det gott om plats för sittgrupp och växter.
 • Kök
  Ljust och smakfullt kök med matplats för ca 4-6 personer. Gråa köksluckor, vitt stänkskydd ovan bänkskåp, arbetsbänk i ek och underlimmad diskho. Den maskinella utrustningen består av ugn, häll, spiskåpa, integrerad kyl/frys och integrerad diskmaskin. Köket inger verkligen en känsla för lyx - här möts snygga detaljer med funktionalitet.
 • Master Bedroom
  Rymligt sovrum som ger gott om plats för dubbelsäng, sängbord och mindre sittgrupp. Inbyggda garderober bakom släta vita luckor. Detta rum kan även nyttjas som matrum för den som önskar.
 • Sovrum 2
  Lugnt placerat sovrum som är lämpar sig perfekt som barnrum eller arbetsrum. Sovrummet erbjuder ett fint ljusflöde och lättmöblerade ytor.
 • Sovrum 3
  Ljust och rymligt sovrum som ger utrymme för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Fint ljusflöde och lugnt placerat med fönster åt husets baksida.
 • Badrum
  Helkaklat badrum utrustat med tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschväggar i klarglas, takdusch samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.
 • WC
  Ljusgrått klinkergolv och vitmålade väggar. Utrustat med WC-stol, tvättställ och spegel.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  87 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  4 (3 sovrum)
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1952-53
Energideklaration
 • Energiprestanda
  151 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är beställd
  Datum: 2008-09-08
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
  Bredband. Fiberoptik. Leverantör Alltele 100/10.
  Det går även att välja Com Hem som bredbandsleverantör.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Fri parkering på gatan.
Ekonomi
 • Avgift
  4 977 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1113 kr kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  445 kr kr
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
 • Planerade avgiftsändringar
  Inga planerade i dagsläget. (Taget från årsredovisningen 2017)
Föreningen
 • Benämning
  Brf Fyrfärgspennan.
 • Allmänt
  Brf Fyrfärgspennan är en äkta förening som bildades 2011 och som i dagsläget består av totalt 190 lägenheter varav 158 är upplåtna med bostadsrätt, 32 med hyresrätt, 3 lokaler samt 2 förråd för uthyrning. Föreningen godkänner ej juridisk person och delat ägande med 10 % som minsta ägarandel. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Agenta Förvaltning AB. Brf Fyrfärgspennan består av fastigheten Stockholm Fyrfärgspennan 1 med adresserna Vittangigatan 3-41 samt Jämtlandsgatan 150 i Vällingby.
 • Avgiftsförändringar
  Inga planerade i dagsläget. (Taget från årsredovisningen 2017)
 • Gjorda renoveringar
  2002 - Stambyte
  2014 - Iordningställande av skyddsrum
  2014 - Trädfällning
  2014 - Omläggning av tak
  2014 - Tvättstugor
  2015 - Iordningställande av cykel och barnvagnsrum på Jämtlandsgatan
  2015 - Eldragning och armaturer i trapphusen på Vittangigatan
  2016 - Borttagning av papperskorgar
  2016 - Rivning trappa
  2016 - OVK
  2016 - Byte dörrar cykelrum och barnvagnsrum
  2017 - Trapphusmålning i samtliga trapphus
  2017 - Utbyte av portar på Vittangigatan
  2017 - Uppförande av fallskyddsräcken runt fastigheten
  2017 - Ombyggnation av fd matkällare till förråd har klarställts och förråden hyrts ut till boende i föreningen
  2017 - Byte av städfirma för trapphusen
 • Övriga utrymmen i föreningen
  - Tvättstuga
  - Förrådsutrymmen
Området
 • Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947 - 1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer.

  Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004–2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

  På platsen för Vällingby centrum låg tidigare byn Vällingby, som bestod av ett antal små gårdar med gamla anor. Idag finns mycket få byggnader från denna tid kvar.

  Det något märkliga namnet Vällingby betyder vallingarnas by. Vallingar eller vällingar betyder ungefär folket som bor på vallen.
Sponsrade länkar

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier