Östnora Campingstuga nr 69 / Östnora / Västerhaninge / Haninge

En idyll med hav och natur 30 minuter från Stocholm City!

Slutpris
825 000 kr
Boarea/biarea
30/10 kvm
Arrende
4 104 kr/år
Driftkostnad
7 060 kr/år
Rum
2 rum
Såld
2019-06-11
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Östnora Campingstuga nr 69 såldes av oss 2019-06-11. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östnora är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker du efter den perfekta sommarbostaden med både skärgård och grönska inpå knuten? Nu har du chansen att förvärva detta lättskötta fritidshus invid Östnora Havsbad, endast 30 minuter från centrala Stockholm. Fritidshuset är beläget på en idyllisk naturtomt om 450 kvm som även är bebyggd med isolerat gästhus samt förråd. Under sommarhalvåret blir den härliga altanen som ett extra rum med utekök och många soltimmar.

Den arrenderade tomten har ett av områdets trevligaste placeringar då den angränsar till skog och äng samt är plan och lättillgänglig utan någon genomfart. Här finner du allt från plommonträd, gigantisk rhododendron och syrénbuskar till fågelkvitter och blåbärsplockning.

Östnora når du raka vägen från Stockholm via väg 73, alldeles innan Häringe slott. I området finns havsbad, marina, camping och stugföreningen. Den långgrunda sandstranden i viken av Horsfjärden inbjuder till många härliga bad. Endast ett stenkast från bostaden finns alla faciliteter som tillhör campingen så som kiosk, minigolf, boulebana och uthyrning av kanoter, det anordnas även olika aktiviteter och midsommarfirande. Här finner ni dessutom WC, dusch och åretruntvatten. Föreningens vatten finns att tillgå vid flera tappställen i området, den närmaste vattenposten finns på ängen alldeles intill bostaden.

Möjlighet till båtplats finns via Västerhaninge Båtsällskap som ligger bredvid sandstranden.

Varmt välkomna på visningen av detta idylliska fritidshus!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration