Östnora Campingstuga nr 69

Östnora Campingstuga nr 69

Slutpris

825 000 kr


Östnora— Västerhaninge— Haninge

Östnora Campingstuga nr 69


Slutpris
825 000 kr

Östnora— Västerhaninge— Haninge

En idyll med hav och natur 30 minuter från Stocholm City!

Söker du efter den perfekta sommarbostaden med både skärgård och grönska inpå knuten? Nu har du chansen att förvärva detta lättskötta fritidshus invid Östnora Havsbad, endast 30 minuter från centrala Stockholm. Fritidshuset är beläget på en idyllisk naturtomt om 450 kvm som även är bebyggd med isolerat gästhus samt förråd. Under sommarhalvåret blir den härliga altanen som ett extra rum med utekök och många soltimmar.

Den arrenderade tomten har ett av områdets trevligaste placeringar då den angränsar till skog och äng samt är plan och lättillgänglig utan någon genomfart. Här finner du allt från plommonträd, gigantisk rhododendron och syrénbuskar till fågelkvitter och blåbärsplockning.

Östnora når du raka vägen från Stockholm via väg 73, alldeles innan Häringe slott. I området finns havsbad, marina, camping och stugföreningen. Den långgrunda sandstranden i viken av Horsfjärden inbjuder till många härliga bad. Endast ett stenkast från bostaden finns alla faciliteter som tillhör campingen så som kiosk, minigolf, boulebana och uthyrning av kanoter, det anordnas även olika aktiviteter och midsommarfirande. Här finner ni dessutom WC, dusch och åretruntvatten. Föreningens vatten finns att tillgå vid flera tappställen i området, den närmaste vattenposten finns på ängen alldeles intill bostaden.

Möjlighet till båtplats finns via Västerhaninge Båtsällskap som ligger bredvid sandstranden.

Varmt välkomna på visningen av detta idylliska fritidshus!


Boarea/biarea
30/10 kvm
Arrende
4 104 kr/år
Driftkostnad
7 060 kr/år
Rum
2 rum
Såld
2019-06-11

Mäklarhuset Haninge

Denna fritidshus på Östnora Campingstuga nr såldes av oss 2019-06-11. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Östnora Campingstuga nr.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.