Åbylundsvägen 471

Åbylundsvägen 471

Slutpris

1 430 000 kr


Åbylund— Västerhaninge— Haninge

Åbylundsvägen 471


Slutpris
1 430 000 kr

Åbylund— Västerhaninge— Haninge

Sällan till salu! Fräsch 1:a med radhuskänsla och härlig uteplats!

På natursköna Åbylundsvägen finns äntligen en optimalt planerade 1:a med ett oslagbart gavelläge och en stor uteplats. Välplanerad lägenhet med genomgående gott skick och nyrenoverat kök. Här bor du med goda förvaringsmöjligheter både i lägenheten och i det tillhörande förrådet.

Genomgående i bostaden är väggarna ljust målade och på golvet ligger ett snyggt enhetlig parkettgolv. Direkt när du kommer in i lägenheten välkomnas du av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Köket är i vinkel med goda arbetsytor och plats för matbord. Vidare in i bostaden finner du garderobsvägg och ett stort allrum. I vardagsrumsdelen finns gott om plats för soffgrupp och fönster till den härliga trädgården.

Med den egna trädgården blir detta en optimal yta att nyttja under sommarhalvåret för både sociala tillställningar, planteringar och lek.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
40 kvm
Avgift
2 996 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2020-04-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.