Gränsvägen 10

Gränsvägen 10

Slutpris

1 750 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Gränsvägen 10


Slutpris
1 750 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Accepterat pris! Kontakta mäklare för visning.

- Rymlig tvåa med gavelläge
- Inglasad balkong med härlig vy över innergården
- Renoverat kök i modern stil
- Stambytt och helkaklat badrum
- Stort och ljust vardagsrum med fiskbensparkett
- Gott om förvaring
- Stabil och populär förening

Välkomna till denna lägenhet som är välplanerad och erbjuder bl.a en underbar balkong där eftermiddagssolen avnjuts med fördel med en fantastisk utsikt över föreningens innergård med park, lekplats och grillmöjligheter.

Bostaden präglas av dess stora ytor i samtliga rum, härligt genomgående ljus och gott om förvaring i form av både garderober, skåp, klädkammare och externt förråd.

Belägen i välskött förening med utmärkt läge i Västerhaninge samt god ekonomi och här finns en samlingslokal och hobbyrum som man kan disponera/hyra. P-plats kan hyras med eller utan eluttag för 150 respektive 300 kr/månad. De stora och tunga investeringarna som stambyte, fasadrenovering, säkerhetsdörrar, tak och balkongbyte är gjorda. Föreningen har en genomtänkt amorteringsplan på de redan låga lånen och med alla nyckeltal på plats som banker tittar på för bedömning av lånevärdighet, blir det här objektet till ett av det mer attraktiva i Västerhaninge.

Den välskötta innergård med rymd och ytor är en fröjd att beskåda och passar utmärkt för social samvaro med grillkvällar och barnens lek på dagarna. Föreningen vårdar och sköter grönområdet och fastigheten till perfektion och läget kan inte bli bättre.

Området präglas av ett lugn och gemenskap samt att de boende är stolta över den välskötta föreningen. Här trivs man helt enkelt!


Boarea
59 kvm
Avgift
4 397 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-06-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.